Werken bij Saxion

Als je bij Saxion komt werken, krijg je er ruim 2.700 collega's bij. Kom jij ons versterken en draag jij bij aan uitstekend en inspirerend onderwijs en onderzoek?

Blijf op de hoogte!

Maak een account aan en schrijf je in voor de job-alert service

Inschrijven

Meer weten over werken bij Saxion?

Neem contact met ons op!

Nieuwste vacatures bij Saxion

Studenten aan het werk

Omdat de wereld constant verandert, moet je ook constant het onderwijs aanpassen.

Lees de ervaring Alle ervaringen

Word docent bij Saxion!

Als professional kun je studenten inspireren en meenemen in jouw verhaal over je vakgebied. Je bent gedreven en hebt passie voor het domein waarin jij bent opgeleid en/of werkt en weet dat over te dragen op studenten. Je neemt je studenten mee in de (technologische) ontwikkelingen en de gevolgen die deze met zich meebrengen binnen je vakgebied nu en in de (nabije) toekomst. Jouw verhaal en lessen zijn daarop toegespitst.

Lees verder
Student staat voor de klas

Werken bij Saxion als externe professional?

Regelmatig huren we gastdocenten, werkvelddeskundigen, surveillanten, uitzendkrachten, zzp’ers of andere externe professionals in. Voor het inhuren van externe professionals werkt onze Saxion Inhuurdesk samen met enkele partners.

Ben je geïnteresseerd in een tijdelijke klus bij Saxion? Neem dan contact op met de Saxion Inhuurdesk via inhuurdesk@saxion.nl.

Medewerkers in overleg

Saxion maakt werk van de participatiewet

Saxion wil een organisatie zijn die diversiteit, talenten en vermogens op de arbeidsmarkt optimaal inzet: nu en in de toekomst. Vanuit de ambitie om een inclusieve organisatie te worden, voert Saxion actief beleid om medewerkers met een (arbeids-)beperking in te zetten op allerlei functies binnen de organisatie.

Lees verder
Participatiebanen bij Saxion

Mens centraal in slimme wereld

In een wereld die steeds slimmer wordt en dagelijks verandert door technologische ontwikkelingen en innovaties, stelt hogeschool Saxion de vraag: hoe kunnen wij daar zo goed mogelijk onze bijdrage aan leveren? Nu en in de toekomst. Bij Saxion geloven we dat we voor de wereld van morgen samen anders moeten leren, denken én doen. Living Technology is hierbij onze focus. Voor ons draait het om de vraag wat technologische innovaties betekenen en kunnen bijdragen aan de mens, de samenleving en aan onze aarde. Dat begint bij de manier waarop we kennis en technologie kunnen verbinden.

Lees verder
Headerafbeelding - Blond meisje met zwart VR bril

Nieuws over Saxion

Instagram @SAXIONNL

Volg hogeschool Saxion ook op

Smart Solutions Festival 2018

Wij leren je omgaan met een wereld die steeds slimmer wordt

Meer weten over Saxion Smart Solutions