Werken bij Saxion

Als je bij Saxion komt werken, krijg je er ruim 2.700 collega's bij. Kom jij ons versterken en draag jij bij aan uitstekend en inspirerend onderwijs en onderzoek?

Blijf op de hoogte!

Maak een account aan en schrijf je in voor de job-alert service

Inschrijven

Nieuwste vacatures bij Saxion

Studenten aan het werk

Omdat de wereld constant verandert, moet je ook constant het onderwijs aanpassen.

Lees de ervaring Alle ervaringen

Word docent bij Saxion!

Als professional kun je studenten inspireren en meenemen in jouw verhaal over je vakgebied. Je bent gedreven en hebt passie voor het domein waarin jij bent opgeleid en/of werkt en weet dat over te dragen op studenten. Je neemt je studenten mee in de (technologische) ontwikkelingen en de gevolgen die deze met zich meebrengen binnen je vakgebied nu en in de (nabije) toekomst. Jouw verhaal en lessen zijn daarop toegespitst.

Lees verder
Student staat voor de klas

Mens centraal in slimme wereld

De wereld wordt steeds slimmer. Iedere dag opnieuw zien wij producten, diensten en oplossingen die er gisteren nog niet waren. Saxion vindt dat de mens in dit proces centraal moet staan. Daarom bereiden wij onze studenten op diverse manieren voor op hun toekomstige rol in deze dynamische samenleving. Dit vraagt ook om enthousiaste, samenwerkingsgerichte medewerkers die durven mee te bewegen met de veranderende wereld en de student centraal zet in een cultuur van Continu Verbeteren/ Lean werken.

Lees verder
Headerafbeelding - Blond meisje met zwart VR bril

Nieuws over Saxion

Instagram @SAXIONNL

Volg hogeschool Saxion ook op

Smart Solutions Festival 2018

Wij leren je omgaan met een wereld die steeds slimmer wordt

Meer weten over Saxion Smart Solutions