Werken bij Saxion

Bij Saxion lopen we vooruit, verleggen we grenzen en jagen innovatie aan. Zo dragen we bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen ons de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. Bij ons werk je aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs en onderzoek en heb jij de regie op jouw eigen loopbaan. Nieuwsgierig? Bekijk de verhalen van onze medewerkers en onze vacatures!

Blijf op de hoogte!

Maak een account aan en schrijf je in voor de job-alert service

Inschrijven

Meer weten over werken bij Saxion?

Neem contact met ons op!

Nieuwste vacatures bij Saxion

Studenten aan het werk

Omdat de wereld constant verandert, moet je ook constant het onderwijs aanpassen.

Lees de ervaring Alle ervaringen

Word docent bij Saxion!

Als professional kun je studenten inspireren en meenemen in jouw verhaal over je vakgebied. Je bent gedreven en hebt passie voor het domein waarin jij bent opgeleid en/of werkt en weet dat over te dragen op studenten. Je neemt je studenten mee in de (technologische) ontwikkelingen en de gevolgen die deze met zich meebrengen binnen je vakgebied nu en in de (nabije) toekomst. Jouw verhaal en lessen zijn daarop toegespitst.

Lees verder
Student staat voor de klas

Saxion zoekt (tijdelijk) extra medewerkers

Met de coronasteun vanuit het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) kunnen we onze studenten de komende jaren extra begeleiden en ondersteunen. Het biedt perspectief om de effecten van de coronamaatregelen op het welzijn en de ontwikkeling, de voortgang van de studie en de sociale binding zoveel mogelijk te herstellen. En het geeft onze Saxion-docenten ruimte om studenten extra te kunnen begeleiden. We zoeken daarom (tijdelijk) extra medewerkers. Wil jij met jouw deskundigheid een waardevolle bijdrage leveren aan de begeleiding van onze studenten, de professionals van de toekomst in onze regio? Dan zie wij jouw sollicitatie heel graag tegemoet.

Bekijk onze vacatures
Saxion 74690.jpeg

Werken bij Saxion als externe professional?

Regelmatig huren we gastdocenten, werkvelddeskundigen, surveillanten, uitzendkrachten, zzp’ers of andere externe professionals in. Voor het inhuren van externe professionals werkt onze Saxion Inhuurdesk samen met enkele partners.

Ben je geïnteresseerd in een tijdelijke klus bij Saxion? Neem dan contact op met de Saxion Inhuurdesk via inhuurdesk@saxion.nl.

Medewerkers in overleg

Mens centraal in slimme wereld

In een wereld die steeds slimmer wordt en dagelijks verandert door technologische ontwikkelingen en innovaties, stelt hogeschool Saxion de vraag: hoe kunnen wij daar zo goed mogelijk onze bijdrage aan leveren? Nu en in de toekomst. Bij Saxion geloven we dat we voor de wereld van morgen samen anders moeten leren, denken én doen. Living Technology is hierbij onze focus. Voor ons draait het om de vraag wat technologische innovaties betekenen en kunnen bijdragen aan de mens, de samenleving en aan onze aarde. Dat begint bij de manier waarop we kennis en technologie kunnen verbinden.

Lees verder
Headerafbeelding - Blond meisje met zwart VR bril

Nieuws over Saxion

Instagram @SAXIONNL

Volg hogeschool Saxion ook op

Smart Solutions Festival 2018

Wij leren je omgaan met een wereld die steeds slimmer wordt

Meer weten over Saxion Smart Solutions