Persoonlijke & Professionele Ontwikkeling IPO 2

  • Code

    L.17423

  • Studiebelastingsuren

    84

  • Taal

    nl-NL

  • Kwartiel van uitvoering

    1, 2, 3, 4

De module Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling 2 maakt deel uit van de leerlijn Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling, welke doorloopt voor de leerjaren 1 t/m 4, om gedurende de gehele studie d.m.v. studieloopbaan activiteiten persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en te leren professioneel en projectmatig te werken.De module gaat vooraf aan het Living Technologie Project (LT project) en feitelijke stagelopen.

Horizontale samenhang; Sluit aan op eerdere studieloopbaan activiteiten in combinatie met de zelfreflectie op ontwikkelde beroepscompetenties in de ontwerpopdrachten. Van hieruit orienteert men zich op de beroepssituatie en afhankelijk daarvan wat men wil leren tijdens het LT project en de stage.

Vertikale samenhang; Recente modulen leveren informatie in hoeverre men de IPO competenties beheerst, dit is vervolgens het uitgangspunt van waaruit leerdoelen worden geformuleerd voor de daarop volgende semester.

Daarnaast leveren alle modulen competenties en materiaal (Portfolio) op waarmee men een LT project en een stageplaats in het beroepen veld kan verwerven en zichzelf kan presenteren.

Competenties

  • LED competentie

Leerdoelen

Inzet, aanwezigheid, samenwerking, pro-activiteit. 
Zelfreflectie gericht op beroepsvaardigheden, leervaardigheden, en zelfregie. 

Werkvorm