• Code

    T.47609

  • Aantal ECTS credits

    5

De SJD-Professional past theorieën toe op het gebied van intelligentie, persoonlijkheid en motivatie in de sociaal juridische beroepspraktijk.

Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

  1. Je analyseert op welke wijze de (kern)begrippen uit de leerpsychologie en de theorie over het geheugen terugkomen in je eigen situatie/dagelijks leven.
  2. Je analyseert oplossingsstrategieën van jezelf en een ander bij het oplossen van een probleem op basis van een heuristiek of bias met als doel om nieuwe inzichten te verwerven over het oplossen van problemen.
  3. Je past de theorieën rondom emotie, motivatie, stress en persoonlijkheid toe op een casus uit het werkveld, met als doel om inzicht te krijgen in intra-persoonlijke factoren die invloed hebben op ons gedrag.
  4. Je past de theorieën rondom sociale psychologie toe op een casus uit het werkveld, met als doel om inzicht te krijgen in interpersoonlijke factoren die invloed hebben op ons gedrag.
  5. Je beschrijft in een (reflectie)verslag welke meerwaarde  de opgedane kennis heeft voor jou als professional en maakt hierbij de koppeling met de beroepspraktijk