• Code

    T.54864

  • Aantal ECTS credits

    5

De TP-professional stelt actieplannen op om de attitude ten opzichte van technologie ten behoeve van de gezondheid te veranderen en houdt hierbij rekening met lokale en mondiale ethiek en regelgeving.

Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

  1. Je verklaart voor jouzelf en anderen in hoeverre je wel of geen gebruik maakt van technologie voor bevordering van psychische, lichamelijke en sociale gezondheid.
  2. Je analyseert, op basis van psychologische beïnvloedingsbegrippen, -modellen en –concepten, waarom mensen wel of geen gebruik maken van technologische mogelijkheden, om daarmee de verklaring voor wel of geen gebruik uit te breiden.
  3. Je maakt een actieplan om de attitude van jou en anderen ten opzichte van technologie te veranderen op basis van de verzamelde informatie omtrent groepskenmerken en psychologische beïnvloedingsbegrippen, modellen en –concepten.
  4. Je verantwoordt keuzes voor attitudeverandering ten aanzien van technologie op basis van ethische mogelijkheden en limitaties, om deze attitudeverandering op een verantwoorde wijze uit te voeren.
  5. Je stelt op basis van lokale en mondiale wet- en regelgeving een actieplan voor de inzet van technologie voor attitudeverandering bij, om het plan realistisch te kunnen uitvoeren.