• Code

    T.48938

  • Aantal ECTS credits

    5

De TP-professional optimaliseert de prestaties van de organisatie door de ontwikkelingsperspectieven te analyseren op organisatie-, groeps- en individueel niveau, en adviseert over de factoren die een rol spelen bij het stagneren van presteren van een individu binnen de organisatie.

Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

  1. Je analyseert welke middelen, methoden, strategieën een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van medewerkers in hun werk.
  2. Je analyseert de factoren die een stimulerend of belemmerend effect hebben op prestaties van medewerkers, groepen en organisaties.
  3. Je beoordeelt in hoeverre verschillende stijlen van leidinggeven een bijdrage kunnen leveren aan het optimaliseren van leren en presteren van medewerkers en groepen.
  4. Je analyseert een casus waarin een medewerker door werkstress is uitgevallen en analyseert aan de hand van een stressmodel welke mogelijke oorzaken hierbij een rol hebben gespeeld.
  5. Je adviseert de eigen organisatie hoe de ontwikkeling van medewerkers nog verder gestimuleerd kan worden en de prestaties verbeterd kunnen worden.