• Code

    T.54445

  • Aantal ECTS credits

    5

De TP-professional doorloopt een trainingscyclus met betrekking tot het begeleiden en evalueren van een groepstraining in een GGZ setting.

Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

  1. Je analyseert en reflecteert op de migrantenachtergrond en de complexe problematiek van een doelgroep op basis waarvan je een ontwerp kunt maken van een trainingsprotocol.  
  2. Je ontwikkelt een op positieve psychologie gebaseerd inhoudelijk en didactisch onderbouwd trainingsprotocol, dat effectief bijdraagt aan het behalen van gezondheidsdoelstellingen van een doelgroep met complexe problematiek.
  3. Je begeleidt een training bij een (individu uit een) doelgroep met complexe problematiek en een specifieke migrantenachtergrond, waarbij je verschillende trainersvaardigheden inzet om zo de deelnemer(s) te activeren om te werken aan de eigen opgestelde doelen.     
  4. Je evalueert de kwaliteit en effectiviteit van een trainingsprotocol via een single case study en tevredenheidsvragenlijsten bij een of meerdere deelnemers met complexe klachten, op basis waarvan je verbetervoorstellen doet.