• Code

    T.51637

  • Aantal ECTS credits

    5

De SW-professional formuleert een visie op kwetsbaarheid en geeft aanbevelingen gericht op het optimaliseren van de zorg door professionals als voor informele zorg.

Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

  1. Je analyseert de kwetsbaarheid van een burger aan de hand biologische, psychologische en sociale factoren en een ander zelfgekozen verklaringsmodel.
  2. Je voert een dialooggesprek met de kwetsbare burger(s) over de kwetsbaarheid aan de hand van de drie kennisbronnen en formuleert op basis van dit gesprek de inzichten die je over de kwetsbaarheid hebt verkregen. 
  3. Op basis van theorie en de inzichten over de kwetsbaarheid vanuit het gesprek met de kwetsbare burger(s) geef je jouw visie over die kwetsbaarheid op het gebied van gedrag en gezondheid.
  4. Op basis van jouw geformuleerde visie over de kwetsbaarheid van de burger geef je aanbevelingen over de te bieden ondersteuning door professionals, over de informele zorg die geboden dient te worden en over de hierbij in te zetten technologie.
  5. Je reflecteert op jouw leerproces op basis van de opgedane inzichten tijdens het analyseren van een kwetsbaarheid, en het gevoerde dialooggesprek.