• Code

    T.53484

  • Aantal ECTS credits

    5

De hbo-professional evalueert een interventie bij cliënt of bij professionals in de eigen praktijk door middel van het uitvoeren van een onderzoek. Adviseert hoe de inzetbaarheid van de interventie verbeterd kan worden en presenteert dit op mondelinge wijze aan de eigen beroepspraktijk.

Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

  1. Je formuleert een vraagstelling en daarbij behorende verwachtingen om gericht een interventie die wordt ingezet in jouw praktijkomgeving (om gedrag of omstandigheden van een cliënt of werkproces te beïnvloeden) te kunnen evalueren.
  2. Je verzamelt kwantitatieve en kwalitatieve data om het reactieniveau of leerniveau van een interventie te evalueren, door middel van een bestaand (aangepast) meetinstrument, waarbij je op ethisch verantwoorde wijze met participanten omgaat.
  3. Je analyseert en interpreteert kwantitatieve en kwalitatieve data door middel van beschrijvende statistiek en beantwoordt een vraagstelling met deze resultaten op basis van eerder opgestelde verwachtingen.
  4. Je vertaalt verzamelde onderzoeksresultaten naar een advies over hoe de onderzochte interventie op innovatieve wijze verbeterd kan worden.
  5. Je presenteert op overtuigende wijze je onderzoek, van vraagstelling tot advies, mondeling aan de praktijk.