• Code

    T.51639

  • Aantal ECTS credits

    5

De SW-professional past een cliëntversterkende methodiek eclectisch-integratief toe in een gesprek met een kwetsbare burger en geeft aanbevelingen voor cliëntversterkend werken in de praktijk
Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

  1. Je onderzoekt en beschrijft diverse cliëntversterkende methodieken en maakt hieruit een keuze op basis van de hulpvraag van de kwetsbare burger(s) welke methode jij gaat inzetten in jouw beroepspraktijk.
  2. Je verantwoordt op welke manier je de gekozen methode inzet om de regie van de kwetsbare burgers(s) te versterken en aan de hulpvraag te voldoen en plant de uitvoering hiervan.
  3. Je past de methode afhankelijk van de actuele gesprekssituatie met de kwetsbare burger (s) eclectisch- integratief toe.
  4. Je evalueert de toegepaste methode met de kwetsbare burger(s) en met je praktijkbegeleider, zodat je hierop kunt reflecteren.
  5. Je geeft jouw visie over de geschiktheid van de toegepaste methode voor de praktijk van de Social worker  op basis van verkregen inzichten en geeft aanbevelingen voor cliëntversterkend werken voor de praktijkplek.