• Code

    T.48988

  • Aantal ECTS credits

    1

De SW-professional ontwikkelt zich als een reflectieve professional, toont persoonlijk leiderschap in samenwerkingssituaties, legitimeert zijn handelen en draagt actief in de beroepspraktijk van Social Work bij aan de profilering en positionering van de professie.

Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

  1. Je vertaalt ontwikkelingen in het beroep voor je eigen professionele ontwikkeling en past hedendaagse technieken en media toe in het werkdomein van Social Work  waardoor je bijdraagt aan vernieuwingen in de beroepspraktijk.
  2. Je draagt bij aan interdisciplinair en interprofessionele samenwerking in professionele systemen zodat mensen, netwerken en gemeenschappen hun eigen doelstellingen kunnen halen.
  3. Je benut discretionaire ruimte, maakt ethische afwegingen en reflecteert gericht op duurzame werking van normatief professioneel handelen en communiceert hierover.
  4. Je zet methoden  in om jouw eigen psychische welzijn en jouw professionele houding in de professionele context te monitoren en te bevorderen op team- of instellingsniveau.
  5. Je onderzoekt de geschiedenis van de positionering van  Social Work, beschrijft de profilering van de professional social work en onderbouwt hoe dit richting geeft aan jouw professionele identiteitsontwikkeling.