• Code

    T.51640

  • Aantal ECTS credits

    5

De SW-professional ontwikkelt een interventie om de inclusie in de eigen werkpraktijk te bevorderen waarbij hij/zij zich positioneert als kwartiermaker om een bijdrage te leveren aan een inclusieve samenleving.

Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

  1. Je analyseert vanuit de rol van kwartiermaker een maatschappelijk vraagstuk uit de praktijk m.b.t. inclusie.
  2. Je onderzoekt hoe het maatschappelijke vraagstuk dat betrekking heeft op inclusie speelt in jouw praktijk, onderbouwt wie de betrokkenen zijn en op wie de interventie wordt gericht zodat er een bijdrage wordt geleverd aan een inclusieve samenleving.
  3. Je onderbouwt de keuze voor de interventie waarbij je laat zien dat de praktische mogelijkheden, diversiteit en muzisch-agogische mogelijkheden zijn afgewogen en dat de interventie aansluit op de analyse en veldwerk m.b.t. dit vraagstuk.
  4. Je maakt een plan van aanpak voor het uitvoeren van de interventie die tot doel heeft om bijdrage te leveren aan een inclusieve samenleving.
  5. Je reflecteert op jouw rol als kwartiermaker en beschrijft vervolgens hoe je deze rol verder wilt ontwikkelen om een bijdrage te leveren aan een inclusieve samenleving.