• Code

    T.54070

  • Aantal ECTS credits

    5

De hbo-professional adviseert de organisatie op het gebied van Living Technology voor het interdisciplinair organiseren van de zorg en welzijnsactiviteiten.

Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

  1. Je instrueert de eindgebruiker (cliënt of professional) over de inzet en het gebruik van een technologische toepassing, zodat deze veilig en verantwoord gebruikt wordt.
  2. Je beschouwt de inzetbaarheid van een bepaalde technologische toepassing binnen je eigen organisatie vanuit meerdere stakeholders en actoren kritisch waardoor duurzaam gebruik gerealiseerd wordt.
  3. Je draagt, op ontwikkelingsgerichte wijze, bij aan de verbetering van een technologische toepassing en het gebruik daarvan binnen het eigen beroepsdomein, zodat technologie adequaat ingezet wordt.
  4. Je brengt een advies uit m.b.t de mogelijk in te zetten technologie die aansluit bij de hulpvraag van een cliënt en/of professional, rekening houdend met wet- en regelgeving, vergoedingsmogelijkheden, ethische en innovatieve aspecten, en eventuele consequenties voor het beroep van de professional.
  5. Je formuleert aanbevelingen voor ontwerpers en beleidsmakers gericht op verbeterpunten in implementatietrajecten waarbij een technologie ingezet wordt binnen een zorg- of welzijnsinstelling.