• Code

    T.53555

  • Aantal ECTS credits

    5

De SW-professional kent de eigen basis als professional vanuit verschillende perspectieven en theorieën en kan zichzelf positioneren in de professie Social Work.
Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

1.    Je neemt een onderbouwd standpunt in met betrekking tot de professie Social Work aan de hand van literatuur en de verschillende perspectieven op Social Work. 
2.    Je komt tot een onderbouwd inzicht in mensenrechten en sociale rechtvaardigheid, duidt nationale en internationale ontwikkelingen en trekt conclusies voor de ontwikkeling van jouw professionele rol en houding.
3.    Je hebt inzicht in je eigen kwaliteiten en mogelijkheden die betrekking hebben op jouw professionele ontwikkeling.
4.    Je signaleert ethische beroepsdilemma’s, maakt deze in een professionele omgeving bespreekbaar (collega’s, mede studenten, cliënten). Je geeft hierbij inzicht in eigen denkbeelden en ideeën en je verantwoordt jouw (hypothetisch) professionele handelen.
5.    Je analyseert  verkregen inzichten en trekt conclusies voor het ontwikkelen van jouw professionele identiteit en de betekenis hiervan  voor de samenwerking met andere disciplines en/of andere actoren.