• Code

    T.53566

  • Aantal ECTS credits

    1

De hbo-professional kent de eigen mogelijkheden als professional in het sociaal domein vanuit verschillende perspectieven en theorieën en geeft op een cyclische manier zelfsturing aan het vakmanschap als reflectieve professional en draagt bij aan de eigen professie.

Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

  1. Je onderzoekt maatschappelijke ontwikkelingen die van invloed zijn op je eigen professie en concludeert wat dit betekent voor je eigen professionele ontwikkeling en sturing.
  2. Je onderbouwt met behulp van modellen of theorieën hoe je je eigen kwaliteiten en mogelijkheden bewust inzet om sturing te geven aan je eigen professionele ontwikkeling.
  3. Je beschrijft de eigen rollen in samenwerkingsverbanden in de brede context van jouw werkterrein en analyseert wat dit voor betekent voor jouw professionele ontwikkeling.
  4. Je herkent het cyclisch proces van leren en past dit toe om de eigen competentieontwikkeling te sturen en te evalueren.
  5. Je reflecteert op persoonlijk en professioneel handelen vanuit verschillende perspectieven gericht op het ontwikkelen van de eigen professionaliteit.
  6. Je herkent en onderbouwt aan de hand van theorie hoe je vakmanschap en kernwaarden van jouw professie, binnen het professionele handelen inzet.