• Code

    T.49195

  • Aantal ECTS credits

    5

De BE-professional ontwerpt aan de hand van kwaliteitsaspecten een administratieve organisatie en benoemt de bijbehorende risico’s. In geval van automatisering wordt hierbij een advies gegeven omtrent de continuïteit van de informatievoorziening.

Toetsvorm Assessment (AS)

Toetscriteria

  1. Je past een software tool toe bij het ontwerpen van de Administratieve Organisatie (AO) en de daarbij behorende processen in een AO Handboek.
  2. Je analyseert met behulp van theorieën en modellen specifieke lacunes in jouw organisatie voor wat betreft de AO/IC en adviseert op basis van deze analyse het management over eventuele verbeterpunten.
  3. Je past het COSO-model toe op jouw organisatie.
  4. Je analyseert met behulp van theorieën en modellen specifieke lacunes in jouw organisatie voor wat betreft informatietechnologie en adviseert op basis van deze analyse het management over eventuele verbeterpunten.
  5. Je analyseert met behulp van theorieën en modellen specifieke lacunes in jouw organisatie voor wat betreft IT infrastructuur en adviseert op basis van deze analyse het management over eventuele verbeterpunten.