LP 1.2-4.2: Methodieken: Systeemgericht werken, Motiverende gespreksvoering en Geweld in afhankelijkheidsrelaties

  • Code

    T.51820

  • Aantal ECTS credits

    6

In de toets staan systeem gericht werken, motiverende gespreksvoering en geweld in afhankelijkheidsrelaties centraal. Alle drie de methodieken moeten voorbereid worden voor toetsing. Tijdens de toets wordt één van de methodieken (willekeurig) getoetst in een assessment. Oplossingsgericht werken geldt als basismethodiek.

Het assessment wordt mondeling afgenomen. Het assessment duurt maximaal 30 min met daarna maximaal 15 minuten voor de nabespreking. 

In de week voorafgaand aan de toetsweken moeten in Blackboard de bewijzen ‘actieve deelname van systeemgericht werken en motiverende gespreksvoering’ worden geüpload.

Let op: via mail word je door 'organisatiefase 1' geinformeerd over de manier van intekenen en de toetsprocedure. Voor de toets in 3.08- 4.02 gebeurt dit in 3.01.
Voor de herkansing in 4.05-4.06 gebeurt dit in 4.02.

Indien je te laat bent met inschrijven, neem contact op met Organisatiefase 1. Indien het mogelijk is je alsnog in te schrijven is, wordt de dag en tijd voor je bepaald. Hier kunnen geen wijzigingen in aangebracht worden.

Toetsvorm Assessment (AS)

Toetscriteria

Zie beoordelingsformulier.