• Code

    T.53775

  • Aantal ECTS credits

    1

De analyse uit de hiervoor besproken toets, is voor deze toets het startpunt. De student doet op basis van de eerdere analyse een verdiepend vervolgonderzoek naar de achtergronden van de gesignaleerde uitkomsten uit de FREM Pre-Scan. Doel hierbij is om scherpte te krijgen in het managementvraagstuk en de mogelijk achterliggende oorzaken.  
Hierbij zal expliciet context worden gegeven vanuit de dominante trends en ontwikkelingen van de FM-opleiding FM (Hospitality Design, FM Entrepreneurship, Responsible FM en Smart FM). In lijn met de werkwijze van veel organisaties is ervoor gekozen om de LEAN-methodiek te gebruiken voor de vertaling van de uitkomsten uit de scan naar een zogenaamde A3 waarin beschrijving van het managementvraagstuk, grondoorzaken en beoogde verbeteracties in een compacte vorm worden gepresenteerd met als doel om akkoord te krijgen deze uit te gaan voeren. 

Toetsvorm Assessment (AS)

Toetscriteria

"SP4: De FM-professional evalueert de huisvestingsoplossing 

SE4: De FM-professional evalueert het dienstverleningsconcept 

B4: De FM-professional evalueert de prestaties van de facilitaire organisatie ten aanzien van facilitair beleid en de risico’s op het gebied van sociale, financiële, juridische en fiscale aspecten "