• Code

    L.28717

  • Studiebelastingsuren

    700

  • Taal

    nl-NL

  • Kwartiel van uitvoering

    1, 2

Stage is een geschikte manier om het werkveld te verkennen, theorie in de praktijk te brengen en inzicht te krijgen in jouw eigen kwaliteiten en uitdagingen. Na afloop van deze module weet je meer over jouw eigen capaciteiten, wensen en ambities. Je loopt stage bij een retail- of E-commercebedrijf of een organisatie gerelateerd aan de Retail.

Competenties

  • AD ORM Kerntaak 1
  • AD ORM Kerntaak 2

Leerdoelen

1.a. Verbinding kunnen leggen tussen datgene wat er in je omgeving gebeurt en de (e-)businessdoelstelling van de eigen organisatie

1.b. Opstellen van onderbouwde en concrete initiatieven (oplossingsrichtingen) die bijdragen aan het bereiken van de (e-)businessdoelstellingen

1.c. Opstellen en uitvoeren van plannen waarbij er wordt omgegaan met onzekerheid, ambiguïteit en risico

2.a. Informatie verzamelen over eigen kwaliteiten, ontwikkeling en functioneren als ondernemer

2.b. Reflecteert periodiek en systematisch op het functioneren, de kwaliteiten en de ontwikkeling van zichzelf binnen de eigen onderneming en het vakgebied a.d.h.v. de verzamelde informatie en betekenisvolle situaties en/of ontwikkelingen (de reflectieve professional)

2.c. Combineert informatie en feedback vanuit verschillende bronnen tot een visie op zijn eigen potentiële rol en betekenis binnen een professionele en maatschappelijke context en vertaalt deze naar een concrete strategie ten aanzien van een verdere ontwikkeling van zichzelf -> Leren van zowel successen als mislukkingen (van jezelf en van anderen)

Werkvorm

Code Naam
CN Consultatie
WC Werkcollege
T.55596 Stage