Header website 1900x600_2.png

Saxion Ondernemers Award

De Saxion Ondernemers Award is een ondernemerscompetitie die dit jaar voor de 10e keer wordt georganiseerd. Ondernemende studenten werken in drie rondes toe naar een spetterende finale met waardevolle prijzenpakketten. Zet ‘m alvast in je agenda: 5 juni, Wilminktheater Enschede.

Kijk voor alle geselecteerde deelnemers in de desbetreffende categorie:

Jochem de Wilde en Mitchel Meulink - Cups 4 Clubs

Jesse Grooteman - Jesse

Jarell de Groot, Jesse Eerhard, Thomas Schuurman & Lars Wijnen - JTLJ

Sinem Yavus - Nusayba

Mathé Booij - Overly Dedicated

Anouk Tanke - Sassive

Nikola Remic - Split cookware

Omar Badr, Fadi Esak, Talitha Isik - De Huiswerkheld

1. Categorie START!.png

Bas Dijkhuis & Karel Kloeze - Brand Your Merch B.V.

Frens te Kiefte

Evelyn Kroese - Coddin Webdevelopment

Matt van Eldik - Doedz

Vivianne Venes - Double V

Davey Groothedde & Sander Slaghekke - FixjeiPhone B.V.

Iris Gerrits - Livin Horse Shop

Moon Kuijper - MOON - MOID & MOKA

Aniek Averesch - PreventiV

Bram Riemersma - SARDINE WINKEL

Stefan Korterik - S&G Automotive

Stan Wiegerinck - The Rising Sun

3. Categorie FUTUREPRENEURS.png

De inschrijving voor de categorie Futurepreneurs staat nog open, dus heb jij een idee waarmee jij maatschappelijke impact wil creëren en wil je dit graag op een professionele manier aanpakken? Schrijf je dan nu nog in!

Schrijf je in!

Veelgestelde vragen

Lees hier de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Lees hier

SAVE THE DATES!

Partners

Aan de Saxion Ondernemers Award zijn verschillende partners verbonden. Zij zorgen er samen voor dat er nieuwe startups worden gerealiseerd. Nieuwsgierig wie deze partners zijn of wil je zelf partner worden? Lees meer!

EW Facility Services

Wij, EW Facility Services, zijn een facilitair dienstverlener. Hospitality is al bijna 30 jaar het kernbegrip binnen onze dienstverlening. De beleving van de eindgebruiker is hierbij voor ons de drijfveer. Samen met onze opdrachtgevers gaan we voor het creëren van de ultieme gastbeleving.

Vanuit onze jarenlange ervaring als marktleider in de hotelbranche staan wij garant voor duurzame, innovatieve concepten die we op basis van een strategisch partnerschap inzetten bij opdrachtgevers. Door beleving centraal te stellen, een hoogstaande kwaliteit van dienstverlening te leveren en onze uitvoering maximaal flexibel te maken, weten wij ons te onderscheiden in de markt.

Onze focus is schoonmaakdienstverlening. Als multiservice dienstverlener bieden wij aanvullend diensten die geïntegreerd kunnen worden met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving door de gast/eindgebruiker. Door deze benadering te ondersteunen met technologische toepassingen en de drive om innovaties te blijven creëren, kunnen wij oprecht zeggen dat wij er alles aan doen onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen.

Meer weten?

Kijk op www.ew.nl

SAXION

Bij de vier vestigingen van Saxion in Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren in totaal 27.000 studenten. Saxion biedt zeer uiteenlopende opleidingen en een groot aantal bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. In samenwerking met bedrijven en instellingen wordt door kenniscentra en lectoraten toegepast onderzoek gedaan. 

Meer weten?

Kijk op www.saxion.nl

EW-Facility-serv.-logo-liggend-FC.png

EW Facility Services

Website
gec_logo_1.png

Golden Egg Check

Website
Logo switch.jpg

Switch

Website

Let's be partners!

Lees meer

Contact

De organisatie van de Saxion Ondernemers Award is in handen van Yvonne Kholmy - de Jong en Loes Pikkemaat, werkzaam voor het Saxion Centrum voor Ondernemerschap. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Daarvoor kun je Yvonne of Loes appen, bellen of e-mailen:

WhatsApp: 06 - 10 52 61 94  |  06 - 45 59 25 36
Telefoon: 088 - 019 16 74
E-mail: ondernemersaward@saxion.nl