Winnaars Ondernemers Award

Saxion Ondernemers Award

De Saxion Ondernemers Award wordt sinds 2010 jaarlijks georganiseerd door het Saxion Centrum voor Ondernemerschap. Het is een initiatief van EW Facility Services en Saxion. Saxion-studenten met een ondernemend idee of eigen bedrijf strijden tijdens deze competitie om een startkapitaal van €5.000.

Je hoeft niet per se een innovatief idee te hebben, het gaat er om dat jij laat zien dat je een echte ondernemer met een gedegen business concept bent!

Ook als je maximaal één jaar bent afgestudeerd kun je meedoen. Je hoeft niet per se een innovatief idee te hebben, het gaat er om dat jij laat zien dat je een echte ondernemer met een gedegen business concept bent. Je mag je ook met z'n tweeën of drieën inschrijven met hetzelfde idee.

Winnaars Saxion Ondernemers Award vorig jaar

Finale Saxion Ondernemers Award

Op woensdag 30 mei vond de zinderende finale van de Saxion Ondernemers Award plaats bij de Gasfabriek in Deventer. Ben je benieuwd wie er met de titel 'Saxions ondernemer van 2018' naar huis is gegaan?

Check hier de aftermovie

Saxion en EW Facility Services zorgen er samen voor dat er nieuwe startups worden gerealiseerd!

Bekijk hier de fotoreportage van de Finale Saxion Ondernemers Award 2018

Check de foto's hier

Partners

Saxion en EW Facility Services zorgen er samen voor dat er nieuwe startups worden gerealiseerd. Nieuwsgierig naar de founding partners van de Saxion Ondernemers Award? 

FOUNDING PARTNER: EW Facility Services

Wij, EW Facilities Services, zijn een facilitair dienstverlener. Hospitality is al bijna 30 jaar het kernbegrip binnen onze dienstverlening. De beleving van de eindgebruiker is hierbij voor ons de drijfveer. Samen met onze opdrachtgevers gaan we voor het creëren van de ultieme gastbeleving.

Vanuit onze jarenlange ervaring als marktleider in de hotelbranche staan wij garant voor duurzame, innovatieve concepten die we op basis van een strategisch partnerschap inzetten bij opdrachtgevers. Door beleving centraal te stellen, een hoogstaande kwaliteit van dienstverlening te leveren en onze uitvoering maximaal flexibel te maken, weten wij ons te onderscheiden in de markt.

Onze focus is schoonmaakdienstverlening. Als multiservice dienstverlener bieden wij aanvullend diensten die geïntegreerd kunnen worden met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving door de gast/eindgebruiker. Door deze benadering te ondersteunen met technologische toepassingen en de drive om innovaties te blijven creëren, kunnen wij oprecht zeggen dat wij er alles aan doen onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen.

Meer weten?

Kijk op www.ew.nl

FOUNDING PARTNER: Saxion

Bij de vier vestigingen van Saxion in Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren in totaal 27.000 studenten. Saxion biedt zeer uiteenlopende opleidingen en een groot aantal bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. In samenwerking met bedrijven en instellingen wordt door kenniscentra en lectoraten toegepast onderzoek gedaan. 

Saxion Ondernemers Award

Contact

De organisatie van de Saxion Ondernemers Award is in handen van Yvonne Kholmy - de Jong en Maaike Hobbel, werkzaam voor het Saxion Centrum voor Ondernemerschap. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Aarzel dan niet om contact met hen op te nemen!

Locatie Deventer en Apeldoorn
Ondernemerspunt (B1.17, naast de liften)
Yvonne Kholmy - de Jong
Tel: 06 - 10 52 61 94 of 088 - 019 3458
E-mail: ondernemersaward@saxion.nl

Locatie Enschede
Bij START!bySaxion in locatie Alphons Ariëns
E-mail: ondernemersaward@saxion.nl