Header website 1900x600_2.png

Saxion Ondernemers Award

De inschrijving voor de tiende editie van de Saxion Ondernemers Award is geopend! Maak jij het waar? In drie rondes werk jij toe naar de finale waar je kans maakt op een prijzenpakket t.w.v. €10.000. Doe mee!

Waarom wacht je nog? Schrijf je in!

We hebben dit jaar drie verschillende categorieën van de ondernemersaward:

Je hebt een idee voor een eigen bedrijf en je bent een Saxion-student. Gedurende dit traject wil je dit idee verder uitwerken, dat betekent dat je tijdens het inschrijven nog geen KvK-nummer hebt en nog geen omzet of klanten. Voel jij je aangesproken? START met je inschrijving!

Maak het waar en schrijf je nu in!
1. Categorie START!.png

Je kunt je inschrijven voor deze categorie als je student van Saxion bent en al een eigen bedrijf hebt! Dus je hebt al omzet, klanten en een KvK-nummer. Tijdens dit traject wil je je bedrijf verder ontwikkelen en laten groeien.

Tevens kun je je ook voor deze categorie inschrijven als je maximaal 1 jaar afgestudeerd bent van Saxion en aan de andere eisen voldoet.

Maak het waar en schrijf je nu in!
2. Categorie GESTART!.png

Dit jaar bundelen we onze krachten samen met HP programma Innovation & Business Creation. Dit uit zich in een derde categorie: Futurepreneurs die geen onderdeel uit maakt van de Ondernemers Award, maar die wel gelijktijdig loopt aan onze wedstrijd.    

Je kunt je voor deze categorie inschrijven als je student bent van Saxion, ROC of Universiteit Twente en als je een betekenisvol idee hebt. Tijdens het traject werk je dit betekenisvolle idee op een laagdrempelige manier uit tot het Business Model Canvas. Je volgt slechts 1 workshop en krijgt hierbij hulp van HP studenten. Dit is een voorprogramma van het Nationale Futurepreneurs traject.

Maak het waar en schrijf je nu in!
3. Categorie FUTUREPRENEURS.png

Veelgestelde vragen

Lees hier de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Lees hier

SAVE THE DATES!

Heb jij je aangemeld voor de Saxion Ondernemers Award? Zet dan alvast deze data in je agenda!

Contact

De organisatie van de Saxion Ondernemers Award is in handen van Yvonne Kholmy - de Jong en Loes Pikkemaat, werkzaam voor het Saxion Centrum voor Ondernemerschap. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Daarvoor kun je Yvonne of Loes appen, bellen of e-mailen:

WhatsApp: 06 - 10 52 61 94  |  06 - 45 59 25 36
Telefoon: 088 - 019 16 74
E-mail: ondernemersaward@saxion.nl

Partners

Saxion en EW Facility Services zorgen er samen voor dat er nieuwe startups worden gerealiseerd. Nieuwsgierig naar de founding partners van de Saxion Ondernemers Award? 

EW Facility Services

Wij, EW Facilities Services, zijn een facilitair dienstverlener. Hospitality is al bijna 30 jaar het kernbegrip binnen onze dienstverlening. De beleving van de eindgebruiker is hierbij voor ons de drijfveer. Samen met onze opdrachtgevers gaan we voor het creëren van de ultieme gastbeleving.

Vanuit onze jarenlange ervaring als marktleider in de hotelbranche staan wij garant voor duurzame, innovatieve concepten die we op basis van een strategisch partnerschap inzetten bij opdrachtgevers. Door beleving centraal te stellen, een hoogstaande kwaliteit van dienstverlening te leveren en onze uitvoering maximaal flexibel te maken, weten wij ons te onderscheiden in de markt.

Onze focus is schoonmaakdienstverlening. Als multiservice dienstverlener bieden wij aanvullend diensten die geïntegreerd kunnen worden met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving door de gast/eindgebruiker. Door deze benadering te ondersteunen met technologische toepassingen en de drive om innovaties te blijven creëren, kunnen wij oprecht zeggen dat wij er alles aan doen onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen.

Meer weten?

Kijk op www.ew.nl

SAXION

Bij de vier vestigingen van Saxion in Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren in totaal 27.000 studenten. Saxion biedt zeer uiteenlopende opleidingen en een groot aantal bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. In samenwerking met bedrijven en instellingen wordt door kenniscentra en lectoraten toegepast onderzoek gedaan. 

Meer weten?

Kijk op www.saxion.nl

Niet deelnemen, maar wel op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze emailupdates!