Pabo-studenten in overleg - lerarenopleiding basisonderwijs studie Saxion

Heeft jouw bedrijf of organisatie een onderzoeksvraag? Maak er een afstudeeropdracht van! Wij gaan voor je op zoek naar een afstudeerder die zich kan vastbijten in jouw opdracht. Graag vertellen we je wat je kunt verwachten en hoe je bij Saxion een aanvraag indient.

Hoe kunnen we je helpen?

Wordt dit onze eerste samenwerking?

Is dit je eerste aanvraag bij Saxion? En heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste opleiding? Beschrijf dan kort je opdracht in ons aanvraagformulier. Wij zorgen ervoor dat je aanvraag op de juiste plek terechtkomt. Je krijgt per mail bericht wie het verzoek in behandeling neemt.

Vul het aanvraagformulier in
Studenten sportacademie hbo Saxion - sportopleiding

Direct contact met een opleiding?

Weet je al bij welke opleiding je terecht kunt? Dan kun je ook direct contact opnemen met een opleiding. Bij Saxion zijn opleidingen ondergebracht bij academies of ‘schools’. Elk daarvan heeft een eigen afstudeer- en stagebureau in Enschede en/of Deventer (incl. Apeldoorn).

Selecteer de opleiding van jouw voorkeur in dit formulier, dan krijg je van ons de juiste contactgegevens.

Selecteer opleiding
Man achter computer

Werk je al samen met ons?

Wanneer je vaker met Saxion-afstudeerders hebt gewerkt, kun je het beste direct contact opnemen met je contactpersoon bij het stage- en/of afstudeerbureau. Sommige opleidingen vragen je dan gebruik te maken van ons Stage Informatie Systeem.

Vier studenten opleiding Bedrijfskunde Saxion - hbo | Word bedrijfskundige

Neem contact met ons op

Misschien wil je eerst even sparren over de afstudeeropdracht. We kunnen je hierbij helpen. Onze medewerkers staan voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Bel ons op 088 – 019 9120 of stuur een e-mail naar info@saxion.nl.

E-mail ons
Centrale hal in Deventer Bedrijfseconomie Finance & Control Saxion

Afstudeerders werken eerder als zelfstandig onderzoeker dan als hulpkracht.

Wat doet een afstudeerder van Saxion?

Studenten bij Saxion schrijven aan het einde van hun opleiding een scriptie. Dat doen ze naar aanleiding van een onderzoeksvraag uit de beroepspraktijk. Om die vraag te beantwoorden, doen ze een aantal maanden onderzoek en schrijven ze hun conclusies in hun scriptie. Ze werken dus eerder als zelfstandig onderzoeker dan als hulpkracht. Daar staat tegenover dat ze minder begeleiding nodig hebben dan een stagiair(e): ze doen hun eigen onderzoek.

Onze eerste samenwerking? Wij zorgen ervoor dat je aanvraag op de juiste plek terechtkomt!

Naar het formulier