Student blij met opleiding

Een stagiair levert een waardevolle bijdrage aan je bedrijf of organisatie. Bij Saxion dien je heel gemakkelijk een stageopdracht in. Wij gaan dan voor je op zoek naar de juiste kandidaat. Graag vertellen we je wat je kunt verwachten en hoe je een aanvraag indient.

Hoe kunnen we je helpen?

Wordt dit onze eerste samenwerking?

Is dit je eerste aanvraag bij Saxion? En heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste opleiding? Beschrijf dan kort je opdracht in ons aanvraagformulier. Wij zorgen ervoor dat je aanvraag op de juiste plek terechtkomt. Je krijgt per mail bericht wie het verzoek in behandeling neemt.

Vul het aanvraagformulier in
Studenten sportacademie hbo Saxion - sportopleiding

Direct contact met een opleiding?

Weet je al bij welke opleiding je terecht kunt? Dan kun je ook direct contact opnemen met een opleiding. Bij Saxion zijn opleidingen ondergebracht bij academies of ‘schools’. Elk daarvan heeft een eigen afstudeer- en stagebureau in Enschede en/of Deventer (incl. Apeldoorn).

Selecteer de opleiding van jouw voorkeur in dit formulier, dan krijg je van ons de juiste contactgegevens.

Selecteer opleiding
Man achter computer

Werk je al samen met ons?

Wanneer je vaker met Saxion-stagiairs hebt gewerkt, kun je het beste direct contact opnemen met je contactpersoon bij het stagebureau. Sommige opleidingen vragen je dan gebruik te maken van ons Stage Informatie Systeem.

Vier studenten opleiding Bedrijfskunde Saxion - hbo | Word bedrijfskundige

Neem contact met ons op

Misschien wil je bij het opstellen van de opdracht eerst even sparren. Dan zijn we je natuurlijk graag van dienst. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via business@saxion.nl of op telefoonnummer 088 - 019 9120.

E-mail ons
Centrale hal in Deventer Bedrijfseconomie Finance & Control Saxion

Maak kennis met het talent van morgen: jonge, leergierige professionals!

Waarom een stagiair?

Een stagiair is een junior werkkracht. Die kun je met de juiste begeleiding een eigen takenpakket geven of juist laten meedraaien met collega’s. Hij of zij ontwikkelt nieuwe vaardigheden terwijl jouw team een extra paar handen tot zijn beschikking heeft. Soms doet een stagiair ook een klein eigen onderzoek.

De stageperiode geeft je de gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met jong, aanstormend talent. Je weet al snel waar ze goed in zijn en wat ze nog moeten leren. Het komt regelmatig voor dat studenten na het afstuderen aan het werk gaan bij hun voormalige stagebedrijf of -organisatie.

Naast hun dagelijkse inzet kunnen stagiairs ook nieuwe ideeën leveren. Je hebt te maken met jonge, leergierige professionals. Die kijken mede door hun opleiding heel anders naar jouw klanten, diensten en producten. Maak daar zoveel mogelijk gebruik van!

Onze eerste samenwerking? Wij zorgen ervoor dat je aanvraag op de juiste plek terechtkomt!

Naar het formulier