saxion-enschede-dag-2-hires-26.jpg

Saxion-locaties en -voorzieningen

Je vindt hier praktische informatie over de verschillende Saxion-locaties in Enschede, Deventer en Apeldoorn.

Saxion biedt allerlei voorzieningen. Heb je bijvoorbeeld interesse in een Top Talent programma of juist in begeleiding, wil je sporten naast je studie of heb je een functiebeperking? Bekijk welke Saxion-voorzieningen voor jou interessant zijn.

Vind je weg binnen Saxion (log in met je Saxion-account)

Bekijk de contactmogelijkheden en praktische tips per locatie:

In deeltijd studeren: spannend! Ontzettend leuk om je (weer) te mogen ontvangen als student op een van onze locaties. Naast studeren, leren en werken, is het ook belangrijk om je af en toe te ontspannen. We geven je graag wat tips! Bekijk onderstaande video’s en maak alvast kennis met deze steden.

We streven naar een optimale inrichting van de gebouwen met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Uitgangspunt is om dat zo gastvrij en zo ‘normaal’ mogelijk te doen, zodat het voor jou gemakkelijk is je hieraan te houden. De gebouwen zijn zodanig ingericht dat je 1,5 meter tussen studeer- en werkplekken kunt waarborgen en er wordt bewust en met aandacht omgegaan met het bewaren van gepaste afstand tijdens het passeren van elkaar. Let op je eigen veiligheid maar ook op die van medestudenten en medewerkers van Saxion. 

Bij binnenkomst kun je je handen desinfecteren en de toiletten worden vaker schoongemaakt tijdens een werkdag. De gebruikte studeerplekken worden aan het begin van elke werkdag, vroeg in de ochtend, schoongemaakt. Verder is het aan de afdelingen zelf om, wanneer daar behoefte aan is, extra desinfectiemiddelen zoals doekjes of spray ter beschikking te stellen om tussendoor schoon te kunnen maken. Op het gebied van ventilatie kennen de gebouwen van Saxion verschillende luchtbehandelingssystemen waarbij overal gebruik wordt gemaakt van ‘verse’ lucht. 

> Bekijk ook de Corona FAQ over de gebouwen van Saxion