Header FFkopie.jpg

Fast Forward is al meer dan twintig jaar en 1000 plaatsingen hét traineeship-programma van Oost-Nederland! Bedoeld voor talentvolle en gedreven hbo- en wo-afgestudeerden. We koppelen young professionals aan interessante bedrijven en organisaties en zorgen voor een optimale ontwikkeling en begeleiding. Voor zowel bedrijf als trainee. Ontdek ook de grote toegevoegde waarde!

Interesse in Fast Forward?

Is een trainee iets voor jullie organisatie? Of wil je zelf een trainee worden? Meld je dan ook aan! Liever eerst een adviseur spreken? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan met onderstaand e-mailadres!

Voor bedrijven

Als organisatie haal je een toptalent binnen die gelijk mee kan draaien en zich optimaal wil ontwikkelen, tegen een hoog rendement en laag risico. Hebben jullie behoefte aan één of meerdere toptalenten? Wil je weten wat de toegevoegde waarde is voor jullie organisatie? Klik op onderstaande link voor meer informatie over ons traineeship!

Meer informatie Fast Forward voor bedrijven

Voor young professionals

Als Fast-Forward-trainee maak je binnen twee jaar kennis met twee of drie bedrijven, op verschillende posities. Parallel zorgen masterclasses voor een optimale persoonlijke ontwikkeling. Zit jij in de laatste fase van je hbo- of wo-studie? Of ben je afgestudeerd en heb je nog niet zoveel werkervaring? Benieuwd of ons traineeship de ideale volgende stap voor jou is? Klik dan op onderstaande link!

Meer informatie Fast Forward voor young professionals

Fast Forward traineeships

  • Twintig jaar aan ervaring en uitgegroeid tot hèt regionale talentprogramma. 
  • Ruim 1000 banen gerealiseerd bij meer dan 350 bedrijven.
  • Koppeling toptalent aan toporganisaties.
  • Excellent opleidingsprogramma dat aansluit op de organisatiesbehoefte.
  • In twee jaar waarde toevoegen binnen twee of drie topbanen.
  • Optimale persoonlijk groei dankzij coaching en opleidingsprogramma.

Aankomende voorlichtingen

Contact

Fast forward

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Mail dan naar fastforward@saxion.nl of bel met 088 - 019 6082. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze adviseurs. Klik op een naam om een mail te sturen. 

Meer informatie