header Fast Forward

Fast Forward koppelt ondernemingen in Oost-Nederland aan talentvolle trainees. De geselecteerde trainees solliciteren op grond van hun interesse en hun persoonlijke ontwikkelingsplan naar de traineeships bij diverse bedrijven.

In een periode van twee jaar maak je als trainee intensief kennis met een aantal bedrijven op verschillende posities op minimaal hbo+ niveau. Parallel daaraan volg je als trainee een post-hbo ontwikkelprogramma met het accent op de ontwikkeling van jouw persoonlijke vaardigheden.

Zit je in de laatste fase van je studie of ben je net afgestudeerd en heb je maximaal twee jaar werkervaring? Dan kun je nu solliciteren voor Fast Forward!

Solliciteer nu als trainee bij Fast Forward!

Solliciteer hier

Voorlichtingsbijeenkomsten 2020

Wil je meer informatie over Fast Forward? We nodigen je van harte uit om aan te sluiten bij één van de vier voorlichtingsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten is ook een huidige trainee aanwezig aan wie je al je vragen kan stellen! 

Aanmelden

Wil je meer weten over Fast Forward?

Contact

Fast forward

Heb je vragen? Mail dan naar fastforward@saxion.nl of bel met 088 - 019 6082. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een van de medewerkers van Fast Forward: