Studenten in overleg

Fast Forward Traineeship

Fast Forward koppelt ondernemingen in Oost-Nederland aan talentvolle trainees. De geselecteerde trainees solliciteren op grond van hun interesse en hun persoonlijke ontwikkelingsplan naar de traineeships bij diverse bedrijven.

In een periode van twee jaar maak je als trainee intensief kennis met een aantal bedrijven op verschillende posities op minimaal hbo+ niveau. Parallel daaraan volg je als trainee een post-hbo ontwikkelprogramma met het accent op de ontwikkeling van jouw persoonlijke vaardigheden.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Solliciteer nu als trainee bij Fast Forward!

In september 2019 starten we met een nieuwe groep trainees. Je kunt hier nu voor solliciteren! Vul voor dinsdag 7 mei 2019 het sollicitatieformulier in.

Klik hier

Ik ben op zoek naar een trainee

Omschrijving trainee-opdracht

Je hebt interesse in Fast Forward en je hebt al gesolliciteerd, en nu? 

Vanaf dinsdag 7 mei 2019 kan er niet meer gesolliciteerd worden op een traineeplek bij Fast Forward. We nemen tot vrijdag 10 mei de tijd om alle sollicitaties door te nemen en eerste selectie te maken. De eerste ronde zijn de speeddates, deze vinden plaats van maandag 13 mei t/m vrijdag 17 mei. De speeddates duren maximaal 10 minuten per persoon.
De tweede ronde (motivatiegesprekken) vinden plaats van maandag 20 mei t/m woensdag 29 mei.

Mocht je door beide rondes heen zijn, dan willen we graag een persoonlijkheidstest bij je afnemen. Deze vindt plaats op woensdag 12 of donderdag 13 juni.

We willen je alvast vragen om rekening te houden met alle data, zodat we de gesprekken goed kunnen inplannen.

Je krijgt uiterlijk 1 juli 2019 te horen of je daadwerkelijk bent aangenomen als trainee bij Fast Forward. 

Onze trainees

Contact

Fast forward

Heb je vragen? Mail dan naar fastforward@saxion.nl of bel met 088 - 019 6082. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een van de medewerkers van Fast Forward:

Download hier de algemene voorwaarden van Fast Forward

Download hier