Studenten in overleg

Fast Forward Traineeship

Fast Forward koppelt ondernemingen in Oost-Nederland aan talentvolle trainees. De geselecteerde trainees solliciteren op grond van hun interesse en hun persoonlijke ontwikkelingsplan naar de traineeships bij diverse bedrijven.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Contact

Fast forward

Heb je vragen? Mail dan naar fastforward@saxion.nl of bel met 088 - 019 6082. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een van de medewerkers van Fast Forward:

Onze trainees

Intensieve kennismaking van talentvolle trainees met bedrijven
In een periode van twee jaar maakt je als trainee intensief kennis met een aantal bedrijven op verschillende posities op minimaal hbo+ niveau. Parallel daaraan volgt elke trainee een post-hbo ontwikkelprogramma met het accent op de ontwikkeling van zijn of haar persoonlijke vaardigheden. De bedrijven betalen de trainees op basis van het minimumloon voor 23 jaar en ouder (en hoger voor de tweede en derde opdracht) en ze financieren o.a. het ontwikkelprogramma. Sommige bedrijven plaatsen meerdere opdrachten bij Fast Forward, andere doen eenmalig zaken met ons.

Download de algemene voorwaarden (juli 2018)

Download hier

Onze doelstelling dat 90% van deze young professionals in de Saxion regio werkzaam moet blijven halen wij al jaren ruimschoots want ruim 90% van deze young professionals blijft in onze regio werkzaam. En dit alles doen wij al sinds het jaar 2000!

  • Totaal aantal plaatsingen 833
  • Totaal aantal trainees 300