MoekotteMedia-SCvO-HR-7018.jpg

Fast Forward voor organisaties

Heeft jouw organisatie behoefte aan een young professional die gemotiveerd is om zijn of haar talenten in te zetten en jouw bedrijf verder te helpen? Kies dan voor een trainee van Fast Forward!

Interesse in een trainee van Fast Forward?

Ja, ik wil een trainee!

Ervaringen lezen?

Met 1350 plaatsingen bij meer dan 600 organisaties hebben we ruime ervaring en een uitgebreid netwerk. We nemen je graag mee naar de ervaringen van zowel bedrijf als trainee. 

Overzicht ervaringen
MoekotteMedia-SCvO-HR-6574.jpg

We kunnen natuurlijk zelf genoeg redenen verzinnen waarom Fast Forward de beste start van je carrière is, maar dit laten we liever over aan onze trainees. Waar zijn ze mee bezig, wat is voor hen de meerwaarde en hoe ontwikkelen ze zich? Check het hieronder.

Overzicht ervaringen
Yessie liep traineeship bij Saxion-lectoraat Mechatronica: ‘Een absolute meerwaarde’

Fast Forward traineeship

Fast Forward is al twintig jaar dé talentenvijver voor organisaties in Oost-Nederland. Met meer dan 1350 plaatsingen aan ervaring. We zorgen voor topkwaliteit trainees door een strenge selectieprocedure. Zo zijn jullie verzekerd van een trainee die jullie organisatie vooruithelpt. 

Waarom kiezen voor een trainee van Fast Forward?

 • Jaarlijks gemiddeld 65 getalenteerde trainees 
 • Inzetbaar op een functie of project voor een periode van acht tot twaalf maanden
 • Tijdbesparend, want wij nemen werving, selectie en coaching uit handen
 • Door het ontwikkelprogramma ben je verzekerd van een trainee met actuele kennis
 • Actieve bijdrage aan talentontwikkeling van de regio

Praktische informatie

Je krijgt de mogelijkheid om een getalenteerde trainee in te zetten die gemotiveerd is om zichzelf en jouw organisatie te ontwikkelen. Een trainee is inzetbaar voor reguliere functies binnen jouw organisatie of voor het uitvoeren van dat ene project waar je al een tijd mee aan de slag wilt. 

Up-to-date kennis en expertise 
Een trainee is fulltime beschikbaar (0,9 fte). Tweewekelijks op vrijdagmiddag volgen de trainees een ontwikkeltraject. Met behulp van masterclasses en coaching zorgen we ervoor dat de trainees de beste versie van zichzelf worden. De masterclasses worden verzorgd door experts uit het werkveld. Onder andere masterclasses over personal branding, leiderschap, innovatie, ondernemerschap en projectmanagement komen aan bod.

Uitwisselen van kennis en ervaring
Kennis en ervaring uit de praktijk worden in hechte groepen van ongeveer vijftien trainees met elkaar uitgewisseld. Zo leren ze niet alleen van de organisatie en masterclasses, maar ook van elkaar. Een trainee wordt hierdoor met de week waardevoller voor jullie organisatie. 

Waardevol partnership
Door met ons samen te werken, krijgen jullie toegang tot onze talentenvijver. In samenspraak kiezen we de optimale kandidaat voor jullie vacature. Bovendien zijn trainees in staat om zich het werk en de omgeving snel eigen te maken.

 • hbo- of wo-afgestudeerd
 • Gemiddeld tussen de 22 en 26 jaar
 • Woonachtig in Oost- en Midden- Nederland
 • Diverse specialisaties en achtergronden
 • Gedreven en ambitieus
 • Sociaal en communicatief sterk 
 • Fulltime beschikbaar (0,9 fte)
 • Omgevingsbewust en flexibel

Contact

Fast forward

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Mail dan naar fastforward@saxion.nl, bel met 088 - 0191674 of neem contact op met een van onze adviseurs. 

Gerelateerde pagina's