oktober 2019

Kom naar het DigiVita Code Event voor meiden! Onderwijs

DigiVita Code Event voor meiden

Leer gratis programmeren op zaterdag 26 oktober! Het DigiVita Code Event bij hogeschool Saxion in Enschede is voor meiden van 11 - 15 jaar. Studentes en ICT-professionals nemen de meiden mee op ontdekkingsreis door de verrassende wereld van ICT.

Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede

november 2019

Leren en Werken markt Twente Onderwijs

Leren en Werken markt Twente

Op 7 november 2019 ontmoeten 1500 werkzoekenden, werkenden, werkgevers en professionals elkaar op dé Leren en Werken Markt van Twente. In de indrukwekkende Gieterij in Hengelo komen deze middag alle aspecten van leren en werken samen. Zo is er informatie over onderwijsroutes, opleidingen en financieringsmogelijkheden en geven zes beroepsgroepenpleinen zicht op kansrijke sectoren in Twente en de daarbij behorende private en publieke opleidingsmogelijkheden. Op het loopbaanplein leren bezoekers meer over het maken van een carrièreswitch, op het financiële plein worden financieringsmogelijkheden voor opleiden uiteengezet.

Gieterij Hengelo, Gieterij 200, Hengelo
Hightech pubquiz Studentenleven

Hightech pubquiz hbo- en wo-studenten

Ben je student Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica, Technische Bedrijfskunde of Technische Natuurkunde? Kom dan naar de pubquiz op donderdagavond 14 november bij ’t Bölke in Enschede. Deelname is gratis, net als het bier en de bitterballen!

't Bölke, Molenstraat 6, Enschede
challenge day 2019 Onderzoek

Challenge Day

On the 22nd of November 2019 the fourth edition of the Challenge Day, organized by the Saxion Export Center and Go4Export takes place at DesignLabUT. On that day, students of Saxion, HAN, Windesheim, Münster, Osnabrück and University Twente will work together in mixed groups on interesting business cases with international aspects. At the end of the day, the teams will pitch their ideas to an independent jury with the chance to win €1000!

universiteit Twente

januari 2020

Saxion Blockchain Challenge.jpg Onderwijs

Ga mee op ontdekkingsreis – doe mee aan de Saxion Blockchain Challenge

We horen je denken: Blockchain? De één kent het, de ander heeft er wel eens van gehoord. In ieder geval is het één van de 'hot' technologies van de laatste jaren. En je hebt vast wel eens gedacht, 'wat is het, wat kan ik ermee'? En laten wij nu net een mooie kans hebben om precies deze vragen te beantwoorden. Daarvoor moet je wel inchecken op een ontdekkingsreis die op woensdag 15 januari 2020 vertrekt en waarvan we de eindbestemming niet kennen. In ieder geval ben je tot en met 17 januari 2020 verzekerd van een warme plek, food and drinks, coole medepassagiers en goede, soms een tikkeltje gekke, reisleiding.

Ketelhuis, Zutphenseweg 6C (Business Innovatie Campus 'De Gasfabriek'), Deventer