Kantoorruimte interior design Organisatie

Jan des Bouvrie academy voldoet aan de vereisten voor het NTRO-keurmerk

Het NRTO-keurmerk is in de opleidingenmarkt een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Studenten in werkruimte Organisatie

Open avonden Jan des Bouvrie Academie

Wil je kennismaken met de opleiding, docenten en studenten? Kom dan op één van onze open avonden.

13723683953_56c36e77dd_o.jpg Organisatie

Kom kijken bij Interior Design & Styling op de onderwijsbeurs in Zwolle

Kom naar de Onderwijsbeurs op 4 oktober en 5 oktober! De plek om jouw zoektocht naar de studie van je dromen te starten. Maak kennis met verschillende opleidingen en hogescholen, krijg studiekeuze advies en maak kennis met de Jan des Bouvrie Academy van Saxion!

Kevin Spanninga WK BMX Challenge 2019 (Navadanet) topsport Saxion Studentenleven

Tweede BMX-wereldtitel voor Saxion-student Kevin Spanninga

Kevin Spanninga (23), student Interior Design & Styling bij de Jan des Bouvrie academie van Saxion heeft afgelopen weekend op het WK BMX Challenge in België met succes zijn wereldtitel verdedigd. Hij werd wederom wereldkampioen in de categorie 17 tot 24 jaar. “Het is de kroon op een jaar heel hard werken…”

xpo Organisatie

XPOsitie

Heb jij 10 t/m 12 juli al in je agenda genoteerd? Dan vindt er namelijk weer een XPOsitie plaats van het eindexamenwerk van de opleiding 'Interior Design & Styling' van de Jan des Bouvrie Academie, Saxion Next. Diverse alumni van onze opleiding stellen hun werk tentoon en gaan hierover graag met alle genodigden in gesprek! Jij komt toch ook?! De XPO vindt plaats in de Lebuïnuskerk, Grote Kerkhof 38 in Deventer.

Moon - bron: indebuurt Deventer Onderwijs

Saxion-student Moon winnares Zakenvrouw Stedendriehoek 2019

Moon Kuijper, student Interior Design and Styling (Jan des Bouvrie Academie) en afstudeerder bij het Saxion Centrum voor Ondernemerschap, heeft vorige week de verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2019 in de categorie ‘Creative Brain’ gewonnen.

Video: STYLISH CHRISTMAS bij de Jan des Bouvrie Academie SaxTV

Video: STYLISH CHRISTMAS bij de Jan des Bouvrie Academie

Eerstejaars studenten Interior Design and Styling (Jan des Bouvrie Academie) hebben de opdracht gekregen om een gebruikte stoel geheel te restylen. In hun ontwerpen veranderen zij de functie, de constructie, het materiaal en uitstraling van de stoel.

Jan des Bouvrie-student Hylke de Jong te zien in SBS6-programma Designdroom Studentenleven

Interior Design & Styling-student Hylke de Jong te zien in SBS6-programma Designdroom

Hylke de Jong (19), derdejaars student aan de Jan des Bouvrie Design Academie, kreeg afgelopen zomer wel een heel mooi telefoontje. Hij was geselecteerd als één van de zes deelnemers aan het tv-programma ‘Designdroom’ dat vanaf 14 november bij SBS6 te zien is. Kan deze Friese Saxion-student zich straks de ‘Beste Interior Designer 2018’ van Nederland noemen? ‘Ik mag er nog niets over zeggen, maar het wordt ontzettend spannend,’ vertelt Hylke.

BMX stock Pixabay.jpg Studentenleven

BMX-wereldtitel voor Saxion-student Kevin Spanninga

Kevin Spanninga, student Interior Design & Styling bij de Jan des Bouvrie academie van Saxion is afgelopen week op het WK BMX Challenge in Azerbeidzjan wereldkampioen geworden. Hij deed dat in de categorie 17 tot 24 jaar. “Als je je dag niet hebt, dan heb je pech, maar dit was mijn dag…”

IDS expo _5163.jpg Onderwijs

XPO Interior Design & Styling in Lebuïnuskerk

Vierdejaars studenten Interior Design & Styling, ofwel de Jan des Bouvrie Academie exposeren hun afstudeerprojecten tot en met 5 juli in de Lebuïnuskerk in Deventer tijdens de XPO. De expositie van de ruimtelijke werken werd maandagavond geopend door Jan des Bouvrie.