Studenten Interior Design & Styling toveren Saxion Deventer om in magische kerstsfeer Studentenleven

Een magische sfeer bij Saxion in Deventer afgelopen maandag- en dinsdagavond. Daar presenteerden 85 eerstejaars- en tweedejaars-studenten van de opleiding Interior Design & Styling van de Jan des Bouvrie Academie hun ontwerpen aan ouders en overige belangstellenden.

kerstboom Studentenleven

Hoe studenten ruim €3.500,- inzamelden voor het goede doel

Het klonk als de ultieme opdracht voor de studenten van de Jan des Bouvrie Academie: een out-of-the-box-ontwerp bedenken voor een duurzame kerstboom en zo geld inzamelen voor het goede doel. Het liep net even anders voor de interieurontwerpers in spé. Toch kijkt men met voldoening terug op het project.

Saxion Organisatie

Kom kijken bij Interior Design & Styling op de Studiekeuzebeurs in Utrecht

Kom naar de Studiekeuzebeurs op 22 en 23 november! De plek om jouw zoektocht naar de studie van je dromen te starten. Maak kennis met verschillende opleidingen en hogescholen, krijg studiekeuze advies en maak kennis met de Jan des Bouvrie Academy van Saxion!

Interior Design & Styling met vlag & wimpel geslaagd Organisatie

Interior Design & Styling met vlag & wimpel geslaagd

‘U bent met vlag en wimpel geslaagd’ oordeelde het NQA panel na afloop van de visitatie op 6 november jl. Het panel was complimenteus over alle 11 standaarden van de uitgebreide opleidingsbeoordeling.‘We hebben de hele dag gezocht naar dingen die misschien niet op orde waren, we hebben ze niet kunnen vinden’ aldus de voorzitter.

Kantoorruimte interior design Organisatie

Jan des Bouvrie academy voldoet aan de vereisten voor het NTRO-keurmerk

Het NRTO-keurmerk is in de opleidingenmarkt een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Studenten in werkruimte Organisatie

Open avonden Jan des Bouvrie Academie

Wil je kennismaken met de opleiding, docenten en studenten? Kom dan op één van onze open avonden.

13723683953_56c36e77dd_o.jpg Organisatie

Kom kijken bij Interior Design & Styling op de onderwijsbeurs in Zwolle

Kom naar de Onderwijsbeurs op 4 oktober en 5 oktober! De plek om jouw zoektocht naar de studie van je dromen te starten. Maak kennis met verschillende opleidingen en hogescholen, krijg studiekeuze advies en maak kennis met de Jan des Bouvrie Academy van Saxion!

Kevin Spanninga WK BMX Challenge 2019 (Navadanet) topsport Saxion Studentenleven

Tweede BMX-wereldtitel voor Saxion-student Kevin Spanninga

Kevin Spanninga (23), student Interior Design & Styling bij de Jan des Bouvrie academie van Saxion heeft afgelopen weekend op het WK BMX Challenge in België met succes zijn wereldtitel verdedigd. Hij werd wederom wereldkampioen in de categorie 17 tot 24 jaar. “Het is de kroon op een jaar heel hard werken…”

xpo Organisatie

XPOsitie

Heb jij 10 t/m 12 juli al in je agenda genoteerd? Dan vindt er namelijk weer een XPOsitie plaats van het eindexamenwerk van de opleiding 'Interior Design & Styling' van de Jan des Bouvrie Academie, Saxion Next. Diverse alumni van onze opleiding stellen hun werk tentoon en gaan hierover graag met alle genodigden in gesprek! Jij komt toch ook?! De XPO vindt plaats in de Lebuïnuskerk, Grote Kerkhof 38 in Deventer.

Moon - bron: indebuurt Deventer Onderwijs

Saxion-student Moon winnares Zakenvrouw Stedendriehoek 2019

Moon Kuijper, student Interior Design and Styling (Jan des Bouvrie Academie) en afstudeerder bij het Saxion Centrum voor Ondernemerschap, heeft vorige week de verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2019 in de categorie ‘Creative Brain’ gewonnen.