Timo Kos Corporate

Timo Kos nieuw lid College van Bestuur Saxion

Timo Kos is door de Raad van Toezicht, per 1 januari 2020, benoemd tot lid van het College van Bestuur (CvB) van hogeschool Saxion. Met Kos kent Saxion straks een CvB dat bestaat uit drie leden. Saxion zet de regio centraal in haar strategische agenda voor de komende vier jaar.

Aventus, ROC van Twente en Saxion versterken gezamenlijke leerlijn voor IT-studenten van mbo naar hbo Corporate

Vandaag hebben onderwijsinstellingen Aventus, ROC van Twente en Saxion een intentieverklaring ondertekend om gezamenlijk het IT-onderwijs in de regio te versterken. De samenwerking heeft als doel om de overstap van mbo naar hbo beter op elkaar af te stemmen. Alles in het voordeel van de IT-student.

Opening hogeschooljaar: Saxion als ontmoetingsplek voor talent Corporate

Opening hogeschooljaar: Saxion als ontmoetingsplek voor talent

In een goedgevuld Wilminktheater in Enschede heeft bestuursvoorzitter Anka Mulder donderdag een oproep gedaan tot actie voor de leefbaarheid en duurzaamheid van Oost-Nederland. “Wij willen uw ontmoetingsplek zijn,” nodigde ze het regionale bedrijfsleven uit tijdens de opening van het hogeschooljaar, “waar u onze getalenteerde studenten vindt en zij u.”

Hans Vossensteyn Onderzoek

Gaat deze directeur extra onderzoeksgelden binnenslepen?

Hans Vossensteyn is de nieuwe directeur van de Saxion Research & Graduate School (SRGS). Zijn opdracht? De strategische lijnen op het gebied van onderzoek meer te verbinden in de hogeschool, programmalijnen verder ontwikkelen en om meer tweede en derde geldstromen binnen te halen. We blikken met hem vast een beetje vooruit op de taken die in het verschiet liggen. “Mooie uitdagingen, dat is zeker.”

Introductieweek Enschede 2019

De nieuwe Saxion studenten maken op woensdag 28 en donderdag 29 augustus tijdens de hogeschoolintroductie “HOI” kennis met hun hogeschool en de stad Enschede. Circa 2000 studenten nemen deel aan een afwisselend introductieprogramma in Enschede. Ook vindt er op deze dagen een introductie voor eerstejaars Saxion studenten plaats in Deventer en Apeldoorn.

Introductieweek Apeldoorn 2019

De nieuwe Saxion studenten maken op woensdag 28 en donderdag 29 augustus tijdens de hogeschoolintroductie “HOI” kennis met hun hogeschool en de stad Apeldoorn. Circa 150 studenten nemen deel aan een afwisselend introductieprogramma in Apeldoorn. Ook vindt er op deze dagen een introductie voor eerstejaars Saxion studenten plaats in Enschede en Deventer.

Introductieweek Deventer 2019

De nieuwe Saxion studenten maken op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus tijdens de hogeschoolintroductie “HOI” kennis met hun hogeschool en de stad Deventer. Circa 1000 studenten nemen deel aan een afwisselend introductieprogramma in Deventer. Ook vindt er op deze dagen een introductie voor eerstejaars Saxion studenten plaats in Enschede en Apeldoorn.

June 05, 2019-17-2147-SaxionOndernemersAward-SaxionCVO-2Y3A3273-Shotmaniacs.jpg Corporate

Heracles Almelo en Saxion ondertekenen samenwerkingsovereenkomst en zijn innovatiepartners

Heracles Almelo en Saxion hebben woensdagmiddag een samenwerkingsovereenkomst getekend die de voetbalclub en de hogeschool aan elkaar verbindt als innovatiepartners.

380A9613.jpg Corporate

Eén jaar na invoering nieuwe privacywetgeving: 'Rol van individu blijft centraal'

Te veel bedrijven zagen de AVG als een risico, in plaats van een kans: dat was de conclusie die vrijdagmiddag werd getrokken tijdens het congres ‘1 jaar AVG’ in de Apeldoornse vestiging van Saxion. Met studenten en docenten van diverse opleidingen, alumni Security Management en mensen uit het werkveld werd teruggekeken op een bewogen eerste jaar met de nieuwe Europese privacywet.

Minister van Engelshoven brengt bezoek aan Saxion Corporate

Minister van Engelshoven brengt bezoek aan Saxion

Maandag 4 maart komt Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen Ingrid van Engelshoven naar Saxion. ’s Ochtends zal zij de Academie Pedagogiek & Onderwijs (APO) bezoeken, waarna het programma ’s middags verder gaat bij Ariënsplein.