Nieuws

June 05, 2019-17-2147-SaxionOndernemersAward-SaxionCVO-2Y3A3273-Shotmaniacs.jpg Corporate

Heracles Almelo en Saxion ondertekenen samenwerkingsovereenkomst en zijn innovatiepartners

Heracles Almelo en Saxion hebben woensdagmiddag een samenwerkingsovereenkomst getekend die de voetbalclub en de hogeschool aan elkaar verbindt als innovatiepartners.

380A9613.jpg Corporate

Eén jaar na invoering nieuwe privacywetgeving: 'Rol van individu blijft centraal'

Te veel bedrijven zagen de AVG als een risico, in plaats van een kans: dat was de conclusie die vrijdagmiddag werd getrokken tijdens het congres ‘1 jaar AVG’ in de Apeldoornse vestiging van Saxion. Met studenten en docenten van diverse opleidingen, alumni Security Management en mensen uit het werkveld werd teruggekeken op een bewogen eerste jaar met de nieuwe Europese privacywet.

Minister van Engelshoven brengt bezoek aan Saxion Corporate

Minister van Engelshoven brengt bezoek aan Saxion

Maandag 4 maart komt Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen Ingrid van Engelshoven naar Saxion. ’s Ochtends zal zij de Academie Pedagogiek & Onderwijs (APO) bezoeken, waarna het programma ’s middags verder gaat bij Ariënsplein.

‘Make Enschede gay again!’ Corporate

Ondertekening Workplace Pride: ‘Make Enschede gay again!’

Saxion ondertekende gisteren als eerste hogeschool van Nederland een overeenkomst met Workplace Pride. Dat ging gepaard met veel emoties, uitgesproken dankbaarheid en trots. “Liefde moet gewoon liefde zijn.”

Irene Rispens nieuwe directeur van de Hospitality Business School Corporate

Irene Rispens nieuwe directeur van de Hospitality Business School

Het College van Bestuur heeft Irene Rispens per 1 januari 2019 benoemd tot directeur van de Hospitality Business School (HBS) met opleidingen in Deventer en Apeldoorn.

Diversiteit bij Saxion Persbericht

Saxion ondertekent overeenkomst met Workplace Pride Foundation

Saxion wil een organisatie zijn die diversiteit, talenten en vermogens van medewerkers en studenten optimaal inzet: nu en in de toekomst. Op het gebied van diversiteit gebeurt al het nodige binnen Saxion. Maar we willen en gaan meer doen.

Voorzitter Anka Mulder trapte afgelopen donderdag het symposium Flex Your Future af in Deventer Corporate

'We zullen ons gedurende onze carrières moeten blijven bijscholen'

Voorzitter Anka Mulder trapte afgelopen donderdag het symposium Flex Your Future af in Deventer.

Studenten deeltijd Corporate

Flex your Future: conferentie gericht op de toekomst

Saxion Parttime School geeft samen met andere hogescholen een uniek kijkje in de onderwijsontwikkeling van het deeltijdonderwijs. In vier conferenties leren aanwezigen waarom de pilots flexibilisering enorme impact kunnen hebben op stelselniveau.

Open Hogeschooljaar 2018 Corporate

Anka Mulder: ‘Veel aandacht voor technologie en technologische vooruitgang’

De vakantie is voorbij en het hogeschooljaar officieel geopend. Maar wat kunnen we komend jaar bij Saxion verwachten? Bestuursvoorzitter Anka Mulder had in haar openingsspeech vooral aandacht voor onderwijs, onderzoek en internationalisering.

Nieuwe studenten Corporate

Saxion trekt 8800 nieuwe studenten

Maar liefst 8800 nieuwe studenten nemen in het studiejaar 2018/2019 plaats in de collegezalen van Saxion. Dit is een stijging van 1,6% vergeleken met vorig studiejaar.