Maud Klein Horsman

In de afgelopen jaren heb ik heel erg veel geleerd. In het begin van het eerste jaar kwam er veel op me af en lag het tempo hoog. De begrippen die gebruikt werden, kende ik nog niet en er werd veel nieuwe kennis overgebracht. In het tweede jaar stond ik ervan versteld hoe snel ik me al die begrippen had eigen gemaakt. Alle opgedane kennis vielen als puzzelstukjes in elkaar.

In de afgelopen jaren heb ik heel erg veel geleerd. In het tweede jaar stond ik ervan versteld hoe snel ik me al die begrippen had eigen gemaakt.

experience2.jpg
Maud Klein Horsman, student

De projecten die aansloten bij de vakken hielpen daar ook bij. Zo hebben we een vakantiewoning ontworpen en een appartementencomplex uitgewerkt naar de uitvoeringsfase. Op deze manier kon ik de kennis, die ik in de lessen had opgedaan, meteen toepassen. De tentamenperiodes waren voor mij erg wennen. Deze weken zaten vaak boordevol tentamens. Dus een gouden tip: begin vroeg met leren! Daarnaast vond ik het verschil met de havo erg groot. Je zelfstandigheid wordt behoorlijk op de proef gesteld, maar met een portie doorzettingsvermogen en wil kun je jezelf overal doorheen slaan!