modulen

Modulen

Als professional weet jij als geen ander hoe snel jouw vakgebied verandert en hoe belangrijk het is om jezelf te blijven ontwikkelen om hierin mee te gaan. Of je nu wilt verdiepen, verbreden of wilt instromen in een volledige hbo Associate degree of bachelor opleiding. Durf te kiezen voor een module bij Saxion en ga voor de toekomst die bij jou past!

Wat is een module?

Een module is een onderdeel van het bachelor onderwijs. In 10 weken rond je een module af waarna je een certificaat met studiepunten ontvangt. Deze certificaten zijn inwisselbaar voor studiepunten bij inschrijving voor een deeltijd bachelor of Associate degree bij Saxion Parttime School.

Wat is een modulemix?

Een modulemix is een pakketje van twee of meer modulen rondom een bepaald thema. Het gaat om uiteenlopende thema’s binnen de sectoren Techniek, Economie en Zorg & Welzijn. De modulemixen zijn afgestemd op vraagstukken of thema’s in de markt en interessant voor iedereen die zich in een relatief korte periode zich wil bijscholen of verdiepen in een bepaald thema.

Ons aanbod van modulen is constant in ontwikkeling

Constant worden er nieuwe modulen ontwikkeld of worden bestaande modulen doorontwikkeld.

Interesse? Bekijk al onze modulen

Bekijk het aanbod

Modulair onderwijs 

Een module onderdeel van ons modulair onderwijs, wat is dat eigenlijk? 

  • Modulen hebben vier startmomenten per jaar en worden op verschillende locaties aangeboden. 
  • Volg één module of maak een modulenmix die past bij jouw opleidingsvraag. En mocht je de smaak te pakken hebben,  kun je modulen stapelen tot een hbo-diploma! Na 4 jaar (standaardroute) ontvang je een bachelor titel. Bij enkele opleidingen is het mogelijk na 2 jaar een Associate degree te behalen. 
  • Blended learning: mix van thuis, online én groepsgewijs bij Saxion studeren. 

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste deeltijd nieuws?

Inschrijven nieuwsbrief

Contact & vragen

Bij elke cursus vind je handige informatie over het programma, je aanmelding, de toelating en de kosten. Heb je een vraag? Dan kun je terecht bij het Saxion Informatiecentrum.

WhatsApp

06 - 1018 1868

Telefoon

088 - 019 3700

E-mail

info@saxion.nl
posthbo.jpg