Landing-deeltijd-header-5.jpg

Als professional weet jij als geen ander hoe snel jouw vakgebied verandert en hoe belangrijk het is om jezelf te blijven ontwikkelen om hierin mee te gaan. Een module is een onderdeel van het bachelor onderwijs wat tien weken duurt. Waar kies jij voor?

Wat is een module?

Een module is een onderdeel van het bachelor onderwijs. In 10 weken rond je een module af waarna je een certificaat met studiepunten ontvangt. Deze certificaten zijn inwisselbaar voor studiepunten bij inschrijving voor een deeltijd bachelor of Associate degree bij Saxion Parttime School.

Wat is een modulemix?

Een modulemix is een pakketje van twee of meer modulen rondom een bepaald thema. Het gaat om uiteenlopende thema’s binnen de sectoren Techniek, Economie en Zorg & Welzijn. De modulemixen zijn afgestemd op vraagstukken of thema’s in de markt en interessant voor iedereen die zich in een relatief korte periode zich wil bijscholen of verdiepen in een bepaald thema.

Ons aanbod van modulen

Constant worden er nieuwe modulen ontwikkeld of worden bestaande modulen doorontwikkeld. Welke module past bij jou?

Wat is modulair onderwijs?

Een module onderdeel van ons modulair onderwijs, wat is dat eigenlijk? 

  • Modulen hebben vier startmomenten per jaar en worden op verschillende locaties aangeboden. 
  • Volg één module of maak een modulenmix die past bij jouw opleidingsvraag. En mocht je de smaak te pakken hebben,  kun je modulen stapelen tot een hbo-diploma! Na 4 jaar (standaardroute) ontvang je een bachelor titel. Bij enkele opleidingen is het mogelijk na 2 jaar een Associate degree te behalen. 
  • Blended learning: mix van thuis, online én groepsgewijs bij Saxion studeren. 

Bezoek onze open avond voor meer informatie!

Contact & vragen

Bij elke deeltijdopleiding vind je handige informatie over het programma, je aanmelding, de toelating en de kosten. Heb je een vraag? Dan kun je terecht bij het Saxion Informatiecentrum.

WhatsApp

088 - 019 3700

Telefoon

088 - 019 3700

E-mail

info@saxion.nl
Studenten deeltijd

Nieuws