Man achter computer

Versterk je bedrijf of organisatie met een hoogopgeleide trainee van Saxion! Talentvolle jonge professionals uit binnen- en buitenland gaan voor je aan de slag.

Onze Nederlandse en internationale studenten staan te popelen om na hun opleiding aan de slag te gaan. Daarom bieden we talentvolle afgestudeerden een traineeship aan. Onze trainees hebben een frisse blik, zijn enthousiast en leergierig. Met de juiste begeleiding en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling bereiden we ze voor op hbo+-functies.

Onze trainees hebben een frisse blik, zijn enthousiast en leergierig!

De looptijd en inhoud van een traineeship kan variëren. Afhankelijk van hun profiel kunnen trainees op twee manieren bij jouw bedrijf of organisatie terechtkomen: via Fast Forward of het Connect international traineeship.

Verpleegkundige opleiding

Fast Forward

Met een tweejarig traineeship bij Fast Forward kunnen onze afgestudeerden zich op persoonlijk en professioneel gebied ontwikkelen. Fast Forward koppelt bedrijven en organisaties in Oost-Nederland aan talentvolle afgestudeerden, om de trainees zo aan de regio te binden. Door middel van drie uitdagende opdrachten maken ze kennis met bedrijven in de regio. Tijdens hun traineeship volgen ze wekelijks masterclasses over persoonlijk leiderschap.

Fast Forward biedt talentvolle trainees een omgeving waarin ze zich ontwikkelen tot échte professionals in het werkgebied van Saxion. Met resultaat: 

Meer over Fast Forward

90% van de trainees blijft werkzaam in onze regio!

Meer over Fast Forward

Connect international traineeship

Connect is ons traineeship voor jonge internationale talenten. Deze trainees zijn internationaal georiënteerd en hebben heel specifieke kennis over talen, landen en culturen. Ze zijn grotendeels afkomstig uit nieuwe economieën. Daardoor openen ze deuren, verkennen ze markten en onderzoeken ze mogelijkheden waar dat voor Nederlanders lastiger is.

Deze talentvolle jonge professionals versterken je bedrijf voor een periode van tussen de zes en twaalf maanden. Dat kan dankzij het ‘zoekjaar afgestudeerde,’ een speciale verblijfsvergunning zonder inkomenseisen. Saxion zoekt, kiest en begeleidt de trainees, en biedt ze extra scholing en training aan.

Meer over Connect

leraar wiskunde deeltijd saxion