Fast Forward header.jpg

Fast Forward is al meer dan twintig jaar hét traineeship-programma van Oost-Nederland! Bedoeld voor talentvolle en gedreven hbo- en wo-afgestudeerden. We verbinden young professionals aan interessante organisaties en zorgen voor een optimale ontwikkeling en begeleiding. Voor zowel bedrijf als trainee. Met 1350 plaatsingen bij meer dan 600 organisaties hebben we ruime ervaring en een uitgebreid netwerk. Ontdek ook de toegevoegde waarde!

Interesse in Fast Forward?

Is een trainee iets voor jouw organisatie? Of wil je zelf een traineeship volgen? Meld je dan aan! Benieuwd naar meer info? Bekijk eerst de vacature!

Voor bedrijven

Als organisatie haal je een toptalent binnen die gelijk mee kan draaien en zich optimaal wil ontwikkelen. Heb je behoefte aan één of meerdere toptalenten of wil je weten wat de toegevoegde waarde is voor jouw organisatie? Klik op onderstaande link voor meer informatie!

Meer informatie Fast Forward voor bedrijven

Voor trainees

Als Fast Forward trainee maak je binnen twee jaar kennis met twee of drie organisaties in verschillende functies. Daarnaast zorgen masterclasses voor een optimale persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Zit jij in de laatste fase van je hbo- of wo-opleiding? Of ben je afgestudeerd en heb je maximaal twee jaar werkervaring? Klik dan op onderstaande link om te kijken of het Fast Forward traineeship bij jou past!

Meer informatie Fast Forward voor trainees

Meld je aan voor een online voorlichtingsbijeenkomst!

Yes, dat wil ik!

Fast Forward traineeship

  • Meer dan twintig jaar ervaring en uitgegroeid tot hét regionale talentprogramma
  • Ruim 1350 banen gerealiseerd bij meer dan 600 organisaties
  • Verbinden van young professionals aan topbedrijven
  • Ontwikkelprogramma op persoonlijk en zakelijk vlak
  • In twee jaar waarde toevoegen binnen twee of drie verschillende functies
  • Optimale persoonlijke groei door middel van coaching en masterclasses

Aankomende voorlichtingen

MoekotteMedia-SCvO-HR-5495-min-min.jpg

Word jij Fast Forward trainee?

Check de vacature!

Contact

Fast forward

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Mail dan naar fastforward@saxion.nl, bel met 088 - 0191674 of neem contact op met een van onze adviseurs. 

Meer informatie