Enschede - Stadscampus
Corporate

Nieuw lid voor Raad van Toezicht Saxion

Leestijd Minuten

De Raad van Toezicht van Saxion is verheugd dat de heer drs. F.J.A (Frans) Duynstee MBA per 1 januari aanstaande zal toetreden als lid.

Frans Duynstee is zelfstandig ondernemer en oprichter van Contentum, bureau voor organisatieverandering. 

Hij is eindverantwoordelijk geweest voor personeels- en organisatiezaken bij enkele grote Nederlandse organisaties en is goed bekend met het hoger onderwijs. 

Als interim directeur Human Resources was hij werkzaam bij de Rijksuniversiteit Groningen, de Universiteit Twente, de Universiteit Maastricht, alsmede bij de VSNU (Vereniging van Samenwerkende Nederlandse Universiteiten). 

Hij behaalde zijn doctoraal Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Open Universiteit en rondde daarnaast de masters Management en Organization, Master of Business Administration en Master of Science in Management af.  

Frans Duynstee volgt Roelof Bleker op, die het lidmaatschap van de Raad van Toezicht beĆ«indigde na zijn benoeming als collegevoorzitter van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. 

Naast de heer Frans Duynstee bestaat de Raad van Toezicht van Saxion uit de heer Karl Dittrich, voorzitter, mevr. Liesbeth van Welie, mevr. Karin Sluis en de heer Paul Koch.

Gerelateerde artikelen

Richard Wielinga benoemd tot lid College van Bestuur Saxion Corporate

Richard Wielinga benoemd tot lid College van Bestuur Saxion

23 april 2024
Sportieve maand: Saxion rent mee in Deventer en Enschede Corporate

Sportieve maand: Saxion rent mee in Deventer en Enschede

20 april 2024
Apeldoorn - Hoofdlocatie Onderwijs

Saxion start drie nieuwe opleidingen in Apeldoorn