Smart Solutions.jpg Onderwijs

Festivalreport: 3e editie Smart Solutions Festival

Dinsdag 15 januari was het zover: de derde editie van het Saxion Smart Solutions Festival. Was jij erbij? Dan weet je hoe gaaf het was! Heb je het moeten missen? Geen paniek: in dit festivalreport lees je er alles over. Niet zo’n lezer? Check dan de aftermovie!

Zo ga je niet failliet tijdens je studententijd Studentenleven

Zo ga je niet failliet tijdens je studententijd

Newsflash: alles kost geld. Kleren, wonen, eten, drank, ga zo maar door. Veel studenten redden het dan ook niet met het bedrag dat DUO hen leent. Bovendien wil je geen torenhoge schuld nadat je bent afgestudeerd. Zo houd je je uitgaven binnen de perken.

Saxion student met virtual reality bril Corporate

Saxion lanceert nieuwe internationale website

Het is al een paar maanden geleden dat het ‘nieuwe saxion.nl’ werd gelanceerd. Na het overweldigende succes kon een internationale variant niet lang uitblijven. Daarom is vandaag de nieuwe internationale website van Saxion gelanceerd: saxion.edu.

GESTART!bySaxion: Marjolein van der Ham Ondernemerschap

GESTART!bySaxion: Marjolein van der Ham

Vandaag lichten we een bijzondere alumnus uit in de rubriek GESTART!bySaxion. Marjolein van der Ham is in 2018 afgestudeerd bij het Saxion Startup Center en runt nu haar eigen fine dining restaurant.

Jobcoaches Organisatie

Nieuwe lichting staat klaar: gecertificeerde Jobcoaches

WP_20190109_17_41_54_Pro.jpg Organisatie

"DEV&TER: Jong voor de toekomst’’ op gemeentelijke nieuwjaarsreceptie

Op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Deventer overhandigde een vertegenwoordiging van jonge professionals, Saxion-studenten en middelbare scholieren hun toekomstwensen aan de stad. De toekomstwensen en -dromen werden in december verzameld op een bijeenkomst, grotendeels voorbereid door stadsLAB-studenten, van de Deventer

Dalton OnderzoeksGroep 19 dec 2018 1 Organisatie

Dalton Onderzoeksgroep (DOG) bespreekt daltononderzoek

Tijdens de bijeenkomst van de DOG op 19 december 2018 bij de Helen Parkhurstschool te Almere heeft Karel Hermans een inspirerende bijdrage geleverd over het onderzoek dat hij op deze school naar daltonidentiteit heeft gedaan.

face-to-face.png Organisatie

Snapt iedereen de leerstof? Check het met deze 10 technieken!

Jeugd social media.png Organisatie

Digitalisering van kinder- en jeugdzorg in Duitsland

Op donderdag 24 januari vindt het symposium 'Jugendhilfe Goes Digital - Fit für die digitalisierte Kinder- und Jugendhilfe?' op de Tobit.Campus in Ahaus plaats. De organisatie van het symposium is in handen van studenten van de Duitstalige deeltijdopleiding Social Work.

Welkom.jpg Organisatie

Nieuwe collega - Erwin Scholte stelt zich voor

Vanwege de toename van applicaties en werkzaamheden bij functioneel beheer is er in het najaar van 2018 een sollicitatieronde geweest voor een nieuwe ICT&O functioneel beheerder. We zijn erg blij om bekend te maken dat Erwin Scholte toegevoegd is aan ons ICT&O team. Hieronder stelt hij zich voor.