Blended learning.jpg
Organisatie

Onderzoeksresultaten van een interdisciplinaire blended professionaliseringscursus

Leestijd Minuten

De collega’s van de APO en TechYourFuture hebben meegewerkt aan een onderwijsontwerp onderzoek waarbij de volgende onderzoeksvraag centraal stond: Wat zijn de kenmerken van een praktisch bruikbare professionalisering voor pabo-opleiders rond taalgericht W&T-onderwijs, waarbij zowel taal als W&T-opleiders betrokken zijn? In onderstaand artikel beschrijven de onderzoekers het ontwerpproces, het ontwerp van deze professionalisering en het resultaat van de formatieve evaluaties. Een interessant artikel voor iedereen die actief aan de slag is met blended onderwijsontwerp.

Gerelateerde artikelen

face-to-face.png Organisatie

Snapt iedereen de leerstof? Check het met deze 10 technieken!

15 januari 2019
Welkom.jpg Organisatie

Nieuwe collega - Erwin Scholte stelt zich voor

10 januari 2019
Woman operating smartphone in front of laptop and cup of coffeephoto-1525771576046-15ba04b2693b.jpg Organisatie

Het moment waarop je niet meer kan spreken van ‘inzet van ict in het onderwijs’