Blended learning.jpg
Organisatie

Onderzoeksresultaten van een interdisciplinaire blended professionaliseringscursus

Leestijd Minuten

De collega’s van de APO en TechYourFuture hebben meegewerkt aan een onderwijsontwerp onderzoek waarbij de volgende onderzoeksvraag centraal stond: Wat zijn de kenmerken van een praktisch bruikbare professionalisering voor pabo-opleiders rond taalgericht W&T-onderwijs, waarbij zowel taal als W&T-opleiders betrokken zijn? In onderstaand artikel beschrijven de onderzoekers het ontwerpproces, het ontwerp van deze professionalisering en het resultaat van de formatieve evaluaties. Een interessant artikel voor iedereen die actief aan de slag is met blended onderwijsontwerp.

Gerelateerde artikelen

Welkom.jpg Organisatie

Nieuwe collega - Jason Amanupunnjo stelt zich voor

12 maart 2019
Workshop Office 365 bij de APO.jpg Organisatie

Workshops Office

11 maart 2019
Saxion gebouw.jpg Organisatie

Tweeduizend mbo'ers gaan college bij Saxion volgen