Blended learning.jpg
Organisatie

Onderzoeksresultaten van een interdisciplinaire blended professionaliseringscursus

Leestijd Minuten

De collega’s van de APO en TechYourFuture hebben meegewerkt aan een onderwijsontwerp onderzoek waarbij de volgende onderzoeksvraag centraal stond: Wat zijn de kenmerken van een praktisch bruikbare professionalisering voor pabo-opleiders rond taalgericht W&T-onderwijs, waarbij zowel taal als W&T-opleiders betrokken zijn? In onderstaand artikel beschrijven de onderzoekers het ontwerpproces, het ontwerp van deze professionalisering en het resultaat van de formatieve evaluaties. Een interessant artikel voor iedereen die actief aan de slag is met blended onderwijsontwerp.

Gerelateerde artikelen

Sociale media.png Organisatie

Hoe sterk is jouw netwerk?

27 mei 2019
comenius.png Organisatie

Saxion en Comenius beurzen 2019

27 mei 2019
laptop-3190194_1920.jpg Organisatie

Saxion en de SURF Stimuleringsregeling Open en online onderwijs 2019