Welkom.jpg
Organisatie

Nieuwe collega - Ellen Oostenenk stelt zich voor

Leestijd Minuten

Dag allen, een nieuwe plek en ‘thuisbasis’ binnen Saxion en dat wel bij OSS/ICT&O! Sinds 2005 ben ik al verbonden aan Saxion, merendeel van de jaren onder de vlag van Ondernemerschap & Retail Management.

De afgelopen jaren vooral bezig geweest met onderwijsontwikkeling, met als context ondernemerschapsonderwijs, niet alleen vanuit ORM maar ook onder ander vanuit het Centrum voor Ondernemerschap. Daarnaast al jaren actief bij De Gasfabriek, waaronder het afgelopen jaar twee dagen per week daar op locatie om bezig te zijn met het onderwijsexperiment Codidact.

Ik ben iemand met een passie voor innovatie en vernieuwing binnen het (beroeps)onderwijs en ben daar vanuit verschillende rollen mee bezig. Zo is de thematiek Micro credentialing (Open Badges/Edubadges) op mijn pad gekomen en vind ik het leuk om de uitdagingen maar vooral ook de  kansen van deze ontwikkeling verder te onderzoeken en te implementeren in bijv. experimenten. Deze thematiek zal ik vooral op gaan pakken vanuit ICT&O voor de 1,5 dag (dinsdag/woensdagmorgen) dat ik aan OSS/ICT&O verbonden ben. De overige 2,5 dag (maandag, donderdag, vrijdagmorgen) ben ik gedetacheerd naar de provincie Overijssel, als Adviseur Human Capital agenda.

Vanuit de beleidsagenda ga ik op zoek naar publiek/private samenwerkingen en vernieuwende leerconcepten die wij (financieel) kunnen ondersteunen. Hier ligt bijvoorbeeld ook weer een raakvlak met de thematiek Micro credentialing en onderwijsexperimenten. Zowel de provincie als ook OSS/ICT&O zijn voor mij nieuwe omgevingen en dagen mij weer uit!
Het is nog even zoeken hoe het zich allemaal tot elkaar gaat verhouden en welke rol ik ter zijne tijd ook goed kan pakken binnen OSS/ICT&O.

Naast mijn werk heb ik een leuk gezin in Olst wat de overige tijd opslokt. Met een autistische jongen van 9 jaar, een jongen van 12 jaar, een lieve partner en een konijn heb ik de handen vol aan een gestructureerd huishouden.

Ik hoop jullie gauw te ontmoeten, maar gezien mijn beperkte werktijd voor OSS/ICT&O zal dat niet met iedereen even snel zijn ben ik bang. Maar mocht je op de dinsdag in Deventer zijn, wees welkom om het even te laten weten en drinken we een bakkie om verder kennis te maken.

Ellen Oostenenk profiel foto.jpg

Ellen Oostenenk

TLC - Onderwijskundig Adviseur, Leven Lang Ontwikkelen en Onderwijsinnovatie

06 - 12121914 linkedin

Gerelateerde artikelen

Microfoon - bron: florantevaldez, Pixabay Organisatie

Ervaringen met podcasts in het onderwijs

20 oktober 2023
Ontwikkeltools.jpg Organisatie

Tools en methodiek voor het ontwerpen en ontwikkelen van onderwijs

21 juni 2023
Blendy lancering afbeelding.jpeg Organisatie

Lancering nieuwe versie van Blendy: dé website voor interactieve werkvormen