Voor talentbehoud in de regio: Talententuin Twente
Studentenleven

Ontmoet jouw droomwerkgever op de Talententuin Twente 2023

Leestijd Minuten

Zoek je een stage, afstudeeropdracht of baan? Dan mag je De Talententuin Twente op woensdag 29 november 2023 in de Metropool in Hengelo niet missen! Tijdens deze interactieve en gratis banenmarkt maak je op een informele manier kennis met allerlei topwerkgevers uit de regio. Laat je inspireren door interessante sprekers, praktische workshops en verschillende Twentse bedrijven.

Deze Twentse werkgevers komen uit verschillende sectoren, dus het is een mooie kans om je breed te oriĆ«nteren. Daarnaast zijn er interessante sprekers en praktische workshops waar je aan deel kunt nemen. Laat Wout Brama je meenemen in zijn leven als profvoetballer, breng je volgende loopbaanstap in beeld met een masterclass over Visual Thinking of doe een CV check! Kijk voor het gehele programma vooral even op de website van de Talententuin Twente. Je bent welkom vanaf 11.00 uur bij de Metropool in Hengelo.

Ook Saxion zal op deze dag aanwezig zijn. Niet alleen als potentiĆ«le werkgever, maar ook met Career Services. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van een stage, het uitzoeken van je afstudeeronderwerp of wanneer je niet zo goed weet wat je wilt doen na je studie.

Reserveer meteen jouw gratis ticket via www.talententuintwente.nl

Gerelateerde artikelen

Sportieve maand: Saxion rent mee in Deventer en Enschede Corporate

Sportieve maand: Saxion rent mee in Deventer en Enschede

20 april 2024
Video: terugblik op de International Project Week 2024 SaxionTV

Video: terugblik op de International Project Week 2024

13 februari 2024
Saxion Apeldoorn Event

Congres Security: verleden, heden en toekomst