Sociale wijkteams Onderwijs

Saxion start met nieuwe leergang Sociale Wijkteams

Zeventien studenten beginnen eind augustus bij Saxion aan de nieuw opgezette leergang Sociale Wijkteams. In een nauwe samenwerking met Wijkteams Enschede, UWV en Menzis zijn zij geselecteerd om zich te laten omscholen tot medewerker bij een sociaal wijkteam.

Foto diplomering 5 juli 2019.jpg Organisatie

Diplomering: eerste lichting studieroute Technology & Innovation

Maar liefst 19 studenten van de Master Health Care & Social Work ontvingen hun diploma. Ze gaan vanaf nu met de titel Master of Arts door het leven.

eetweet.jpeg Onderwijs

Studeren in deeltijd, maar wat? Kom naar Eet & Weet!

Wil je verder in je carrière? Jezelf ontwikkelen? En het liefst nog in september starten met je studie? Kom dan naar Eet & Weet!

IMG_8250.JPG Onderwijs

Saxion brengt werkgeluk op Kennisfestival in Deventer

Vaker dingen doen waardoor je vergeet je telefoon te checken en dat vonkje meenemen naar de werkvloer: dat is wat Mirjam Spitholt donderdagmiddag op ‘Het grootste Kennisfestival van Nederland’ omschreef als een belangrijke sleutel tot werkgeluk. Met de inspirerende sessie van de docent Gelukskunde én een eigen plein was Saxion goed vertegenwoordigd op het festival in Deventer.

Grootste-kennisfestival-van-Nederland12.jpg Corporate

Saxion Parttime School op Kennisfestival: van werkdruk naar werkgeluk

Iedereen heeft er wel eens last van: werkdruk. De een weet er alleen beter mee om te gaan dan de ander. Bezoek donderdag 20 juni het Grootste Kennisfestival van Nederland in Deventer de interactieve tent van Saxion Parttime School en ontdek hoe jij jouw werkgeluk kunt vergroten!

Onderhoud SIS Onderwijs

Onderhoud aan Saxion Inschrijf Systeem (SIS)

Op donderdag 4 april vindt er vanaf 15:00 uur tot en met vrijdagochtend 5 april 10:00 uur een update plaats van het Saxion Inschrijfsysteem (SIS).

Saxion open dag in gesprek Persbericht

Open dagen Saxion voor deel- en voltijd studiezoekers

Voor iedereen die op zoek is naar een studie, deeltijd of voltijd, opent Saxion in januari weer haar deuren. Geïnteresseerden krijgen informatie over studeren bij Saxion, kunnen proeflessen volgen, zich laten informeren door Saxion-studenten en de sfeer proeven. In Enschede zijn voltijd studiezoekers van harte welkom op woensdag 9 januari van 16.00 tot 21.00 uur. Deeltijd studiezoekers kunnen zich op donderdag 10 januari laten informeren tussen 18.00 en 21.00 uur.

Voorzitter Anka Mulder trapte afgelopen donderdag het symposium Flex Your Future af in Deventer Corporate

'We zullen ons gedurende onze carrières moeten blijven bijscholen'

Voorzitter Anka Mulder trapte afgelopen donderdag het symposium Flex Your Future af in Deventer.

‘Koningin Maxima wilde weten of onze inspanningen al resultaat opleveren’ Corporate

‘Koningin Maxima wilde weten of onze inspanningen al resultaat opleveren’

Onlangs stond Saxion-medewerker Maeike Woudstra oog in oog met Koningin Maxima, tijdens de handelsmissie naar Duitsland waaraan ons koningspaar deelnam. Maeike was er namens Saxion en BOOST Smart Industry Oost. Om waardevolle contacten te leggen en om te vertellen hoe Saxion invulling geeft aan een Leven Lang Leren en het opleiden en opscholen, zoals Maeike het noemt, van technische werknemers. ‘Koningin Maxima wilde weten of onze inspanningen al resultaat opleveren.’

Studenten deeltijd Corporate

Flex your Future: conferentie gericht op de toekomst

Saxion Parttime School geeft samen met andere hogescholen een uniek kijkje in de onderwijsontwikkeling van het deeltijdonderwijs. In vier conferenties leren aanwezigen waarom de pilots flexibilisering enorme impact kunnen hebben op stelselniveau.