Grootste-kennisfestival-van-Nederland12.jpg Corporate

Saxion Parttime School op Kennisfestival: van werkdruk naar werkgeluk

Iedereen heeft er wel eens last van: werkdruk. De een weet er alleen beter mee om te gaan dan de ander. Bezoek donderdag 20 juni het Grootste Kennisfestival van Nederland in Deventer de interactieve tent van Saxion Parttime School en ontdek hoe jij jouw werkgeluk kunt vergroten!

Onderhoud SIS Onderwijs

Onderhoud aan Saxion Inschrijf Systeem (SIS)

Op donderdag 4 april vindt er vanaf 15:00 uur tot en met vrijdagochtend 5 april 10:00 uur een update plaats van het Saxion Inschrijfsysteem (SIS).

Saxion open dag in gesprek Persbericht

Open dagen Saxion voor deel- en voltijd studiezoekers

Voor iedereen die op zoek is naar een studie, deeltijd of voltijd, opent Saxion in januari weer haar deuren. Geïnteresseerden krijgen informatie over studeren bij Saxion, kunnen proeflessen volgen, zich laten informeren door Saxion-studenten en de sfeer proeven. In Enschede zijn voltijd studiezoekers van harte welkom op woensdag 9 januari van 16.00 tot 21.00 uur. Deeltijd studiezoekers kunnen zich op donderdag 10 januari laten informeren tussen 18.00 en 21.00 uur.

Voorzitter Anka Mulder trapte afgelopen donderdag het symposium Flex Your Future af in Deventer Corporate

'We zullen ons gedurende onze carrières moeten blijven bijscholen'

Voorzitter Anka Mulder trapte afgelopen donderdag het symposium Flex Your Future af in Deventer.

‘Koningin Maxima wilde weten of onze inspanningen al resultaat opleveren’ Corporate

‘Koningin Maxima wilde weten of onze inspanningen al resultaat opleveren’

Onlangs stond Saxion-medewerker Maeike Woudstra oog in oog met Koningin Maxima, tijdens de handelsmissie naar Duitsland waaraan ons koningspaar deelnam. Maeike was er namens Saxion en BOOST Smart Industry Oost. Om waardevolle contacten te leggen en om te vertellen hoe Saxion invulling geeft aan een Leven Lang Leren en het opleiden en opscholen, zoals Maeike het noemt, van technische werknemers. ‘Koningin Maxima wilde weten of onze inspanningen al resultaat opleveren.’

Studenten deeltijd Corporate

Flex your Future: conferentie gericht op de toekomst

Saxion Parttime School geeft samen met andere hogescholen een uniek kijkje in de onderwijsontwikkeling van het deeltijdonderwijs. In vier conferenties leren aanwezigen waarom de pilots flexibilisering enorme impact kunnen hebben op stelselniveau.

Master Musculoskeletaal - een ander leven na de master Organisatie

Master Musculoskeletaal - een ander leven na de master

Een masterdiploma geeft veel fysiotherapeuten een nieuwe wending aan hun professionele loopbaan, blijkt uit een rondgang langs zes alumni. ,,Het maakt je minder afhankelijk en meer onderscheidend.”

Workshops Lego tijdens Business Festival Corporate

Workshops Lego tijdens Business Festival

Het is een groot probleem voor veel bedrijven: angst voor verandering en in vaste patronen blijven hangen. Hierdoor presteren mensen niet optimaal. Maar hoe kun je dat veranderen? Simpel, door aan de slag te gaan met Lego!

Saxion-medewerkers spreken op onderwijsconferentie in Wenen over flexibel leren Corporate

Saxion-medewerkers spreken op onderwijsconferentie in Wenen over flexibel leren

The New Student 2018: dat was het onderwerp van gesprek tijdens de onderwijsconferentie in Wenen. Het doel? Zoeken naar een andere onderwijsopzet binnen Europa. Margaretha Engelhart en Linda Wissink van de Saxion Parttime School spraken namens Nederland over flexibel leren. Zelfs medesprekers waren onder de indruk van de bijdrage van Saxion.

Saxion Deventer Onderwijs

Studeren in deeltijd? Bezoek de open avond in Deventer

Wil je studeren in deeltijd? Bezoek woensdag 10 oktober de open avond in Deventer en maak kennis met de Saxion Parttime School. Je bent tussen 18.00 en 21.00 uur van harte welkom aan de Handelskade 75.