Techniek & ICT 2.jpg
Deeltijd

FastSwitch Werkvoorbereider

Een werkvoorbereider in de bouw coördineert projecten in de installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en in de bouw. De werkvoorbereider is vooral betrokken bij het hele voortraject en werkt vooral op kantoor. Een goede planning, beschikking hebben over voldoende personeel en alle materialen op tijd inkopen: de werkvoorbereider zorgt ervoor dat het werk kan beginnen en verder kan! In dit traject word je omgeschoold tot Werkvoorbereider, een beroep voor de toekomst.

Meld je nu aan

Je kunt je voor deze cursus aanmelden via het onderstaande formulier.

Vragen over deze cursus?

 • Type

  Fastswitch, Cursus

 • Start

  Doorlopend, afhankelijk van studieroute

 • Vakgebied

  Techniek & ICT, Vaardigheden

 • Duur

  12 maanden

 • Prijs

  Variabel

 • Plaats

  Enschede

Subsidieregeling STAP

Dit is een vergoeding van maximaal €1.000,-. Dit kun je één keer per kalenderjaar aanvragen bij het UWV.
Wil je weten of deze cursus in aanmerking komt voor de subsidieregeling STAP? Kijk dan op de website van het UWV of de opleiding in het scholingsaanbod staat Meer over het STAP-budget

Je hebt hier wel een STAP-aanmeldingsbewijs voor nodig. Deze ontvang je van ons na aanmelding voor deze opleiding. Let op: je ontvangt geen aanmeldingsbewijs als je werkgever de opleiding betaalt.

Inhoud

Dit traject bestaat in de basis uit 8 modulen:

Afhankelijk van jouw voorkennis, ervaring en de wensen van je (toekomstige) werkgever kunnen er modulen worden vrijgesteld of worden aangevuld.

Elke behaalde module in dit traject levert een certificaat ter waarde van 5 EC's (studiepunten) op. Besluit je na afronding toch verder te studeren in een deeltijdopleiding van Saxion Parttime School? Dan kun je voor deze modulen vrijstelling aanvragen.

5 Deeltijd studenten op bankje voor Hoofdlocatie Enschede

Benieuwd hoe het is om in deeltijd te studeren?

Lees de ervaringen van onze studenten

Programma

Het programma is afhankelijk van welke modulen er tussen jou, je werkgever en Saxion Parttime School is afgestemd.

In een intakegesprek met een opleidingscoördinator wordt het studieprogramma besproken. Samen met je (toekomstige) werkgever wordt vervolgens afgestemd of het programma voldoet aan hun wensen/eisen. Eventueel kan er naast het standaardprogramma aanvullende modulen gevolgd worden om straks de functie van Werkvoorbereider in die organisatie te kunnen uitoefenen. 

Praktische informatie

In dit traject word je cursist bij Saxion Parttime School. Je schuift als cursist aan bij de reguliere studenten die module(n) volgen vanuit de deeltijdopleiding. 

Dit traject kent verschillende startmomenten. Het startmoment is afhankelijk van je persoonlijke studieprogramma.

De kosten voor dit traject is afhankelijk van het aantal modulen dat gevolgd gaat worden. De moduleprijs is €675,- vrijgesteld van BTW, exclusief lesmateriaal. De kosten kunnen voor rekening van de cursist, de werkgever en (indien van toepassing) voor de subsidieverstrekkende instantie (bijv. het UWV) zijn. 

Heb je interesse om deel te nemen? Vul dan het aanmeldingsformulier bovenaan de pagina in. Nadat we je gegevens hebben ontvangen zullen we contact met je opnemen.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Saxion Parttime School via sales.sps@saxion.nl of bel naar 088- 019 1919. 

Wil je gebruik maken van termijnbetaling? 

Termijnbetaling is over het algemeen mogelijk indien het cursusbedrag hoger is dan €1.000,- Hieraan zijn €24,- administratiekosten verbonden. Nadat je aanmelding is goedgekeurd ontvang je van ons een factuur met het verzoek om je cursusbedrag te betalen. Je kunt op dat moment zelf aangeven of je in termijnen wilt betalen of dat je het gehele bedrag in één keer betaalt.