Man met een mobiele telefoon in zijn hand - online open avonden

Open avonden deeltijd

Ontdek jouw favoriete opleiding & kies voor jouw toekomst!

Als professional weet jij als geen ander wat het is dat jouw vakgebied en de wereld in beweging zet. Je ziet veranderingen en vernieuwingen die kansen bieden en wilt daar onderdeel van zijn. Dat kan door je te verdiepen, te verbreden of om juist iets heel anders te gaan doen.

iStock-821889372_LOWRES.jpg

Maar hoe pak je zoiets aan? Het antwoord: door te durven! 

Kom in oktober naar onze open avonden deeltijd en ontdek jouw favoriete opleiding(en)! Stel vragen aan docenten/studenten en laat je informeren over studeren in deeltijd bij Saxion.

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan je naam en e-mailadres achter, wij sturen je dan een update zodra we meer informatie hebben!

Alle info over studeren in deeltijd en de meest gestelde vragen?

Klik hier

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Weet jij al in welke sector jouw interesse ligt maar nog niet goed welke opleiding of cursus bij jou past? Of weet jij al welke opleiding je aanspreekt, maar twijfel je of dit 100% is wat je wilt? Maak dan gebruik van ons oriëntatie gesprek of het Studieadvies op maat!

Video's: studeren bij Saxion

Wil jij het complete deeltijd aanbod bekijken?

Bekijk het aanbod!
Saxion-61450.jpg

Starten met een deeltijdopleiding? Onze studenten vertellen!

Wil jij binnenkort starten met een deeltijdopleiding bij Saxion en ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten? Onze studenten geven jou een inkijkje in wat er bij de start van je studie komt kijken.
Bekijk alle video's van onze studenten

Deeltijd nieuws


Onze locaties

Vragen?

Heb jij vragen over deeltijdonderwijs of de online open avond deeltijd? Neem gerust contact op met het Saxion Informatie Centrum.

Voor de tweedegraadslerarenopleidingen kun je een e-mail sturen naar lerarenopleiding.next@saxion.nl.

Sector economie.jpg

Contact met Saxion

We proberen jouw vragen direct te beantwoorden. Of we brengen jou in contact met iemand binnen Saxion die jou verder kan helpen.