Vrouw aan café tafeltje buiten
Deeltijd

Open avonden

Wil je verder in je carrière? Jezelf ontwikkelen? Bezoek dan één van onze open avonden speciaal voor deeltijd. Zet de volgende stap in jouw carrière met een deeltijdstudie die bij jou past!

Helaas, dit studiejaar zijn er geen open avonden meer. De eerstvolgende mogelijkheid is op woensdagavond 16 oktober van 18.00 tot 21.00 uur in Enschede.

Save that date!

Deze eerstvolgende open avond kun je dus alvast in je agenda noteren. En wil je op de hoogte gehouden worden van alle info rondom deze open avond? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Studieadvies op maat

Wil je tussen nu én september een persoonlijk gesprek over jouw mogelijkheden? Vraag dan een Studieadviesgesprek op Maat aan!

Programma

Weet jij nog niet precies wat je wilt? Opleiding, cursus of module? We staan je graag te woord tijdens deze avond. Je kunt met docenten in gesprek, maar ook met een aantal deeltijdstudenten die al ervaring hebben met ons vernieuwde deeltijdonderwijs. Daarnaast kun je al je loopbaanvragen en vragen over het oriëntatietraject 'Maak werk van je talent!' voorleggen aan één van onze loopbaancoaches in een speeddate. 

 

S220415-837.jpg

Ontmoet werkgevers

Er is ook een ontmoetingsplek voor iedereen die een volgende stap wil zetten met een opleiding en misschien wel naar een nieuwe baan. Zo zijn er verschillende werkgevers aanwezig om jou te helpen aan je relevante werkplek of een baan!

bijlage 2.jpg

Naast de voorlichtingen is er ook een informatiemarkt. Hier kun je terecht met al je vragen over de cursussen, modulen en opleidingen. Uiterlijk een week voor de open avond delen we welke deeltijdstudies er aanwezig zijn tijdens de informatiemarkt. 

Wil je weten welke deeltijdstudies een voorlichting geven tijdens de open avond deeltijd? Ongeveer een week voor de open avond staat het programma online.

Niet elke opleiding, cursus of module is aanwezig op een open avond. Check dus altijd het programma om teleurstellingen te voorkomen!

Tijdens de Open Avond Deeltijd kun je deelnemen aan deze inspiratiesessie. LinkedIn is niet alleen een online cv, maar ook een personal branding page. Jouw digitale profilering. Tijdens deze korte inspiratiesessie leer je hoe je je profiel goed inricht, hoe je LinkedIn in kan zetten om je nieuwe droombaan te vinden en hoe je je netwerk uitbreidt.  

Twijfel je na je bezoek aan de open avond nog over welke opleiding je wilt volgen? Een groot deel van de deeltijdopleidingen biedt Studieadvies op maat!

Woensdag 16 oktober Enschede 18.00 - 21.00 uur
Donderdag 9 januari 2020 Deventer 18.00 - 21.00 uur
Woensdag 8 april Deventer 18.00 - 21.00 uur
Donderdag 11 juni Enschede 18.00 - 21.00 uur

 

Vragen?

Heb je vragen over deeltijdonderwijs, de open avonden of de open dagen voor voltijd— en deeltijdonderwijs? Neem gerust contact op met het Saxion Informatie Centrum via 088 - 019 3700. Voor de tweedegraadslerarenopleidingen kun je een e-mail sturen naar lerarenopleiding.next@saxion.nl.