header-landing-OOA.jpg

Open avonden 2024-2025

Verleg je grens bij Saxion!

Ben jij als professional klaar voor de volgende stap? Kom dan in deeltijd studeren bij Saxion! Om er zeker van te zijn dat jij de juiste keuze maakt, organiseren we open avonden waar jij alles ontdekt over jouw favoriete deeltijdopleiding.

Komende open avonden

Aanmelden?
NOG EVENTJES GEDULD...

Wil jij deelnemen aan de open avond op 21 november in Enschede of de open avond op 28 november in Deventer? Laat je naam en e-mailadres achter in onderstaand formulier. Wij houden je op de hoogte en sturen een bericht wanneer je je kunt aanmelden voor deze events. 

Zo ziet een open avond eruit

We organiseren open avonden afwisselend op locatie in Enschede en Deventer. Tijdens de avond staan we je graag te woord om je te helpen in het maken van de juiste studiekeuze. Je kunt opleidingsvoorlichting(en) volgen, maar ook vragen stellen aan docenten én studenten. Ook zijn er algemene sessies over studeren in deeltijd en een relevante praktijkomgeving. 

Welke opleiding past bij mij?

Verdiepen, verbreden of toch die carrièreswitch? In deeltijd studeren: er zijn zo ontzettend veel opties waaruit je kunt kiezen! Er zijn korte modulen die stapelbaar zijn tot een hbo-diploma, cursussen, post-hbo's of zelfs een complete Associate degree, bachelor- of masteropleiding. Het is verstandig om je vooraf de open avond goed te oriënteren. 

Nieuwe deeltijdopleidingen

Net als jij zijn we bij Saxion constant bezig met ontwikkeling. Zo ontwikkelen met enige regelmaat nieuwe deeltijdopleidingen! Dit kunnen Associate degrees, bachelors, masters of hbo-programma's zijn. Bekijk hier de nieuwste opleidingen en blijf alvast op hoogte van de studies die we, onder voorbehoud van accreditatie, binnenkort van plan zijn aan te bieden.

modulen

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Weet jij al in welke sector jouw interesse ligt maar nog niet goed welke opleiding of cursus bij jou past? Of wil je zeker weten of jouw keuze goed is? Maak dan gebruik van een meeloopdag of het Studieadvies op maat gesprek!

Lees de ervaringen van deeltijdstudenten

Wil je meer weten over studeren in deeltijd?

Ontdek hier meer

Veelgestelde vragen

De eerstvolgende open avonden zijn op: 

  • Donderdag 21 november 2024 van 18.30 - 21.00 uur in Enschede
  • Donderdag 28 november 2024 van 18.30 - 21.00 uur in Deventer 
  • Donderdag 17 april 2025 van 18.30 - 21.00 uur in Enschede
  • Donderdag 5 juni 2025 van 18.30 - 21.00 uur in Deventer

Aanmelden voor deze open avonden kan nog niet. Wanneer mogelijk communiceren we dat op onze website! 

Het programma van de open avond ontvang je na aanmelding automatisch per mail. Wanneer bekend communiceren we deze ook op onze website. De programma's voor de open avonden op locatie volgen wanneer bekend.

Wil jij iemand meenemen naar de open avond? Dat mag! Jullie zijn van harte welkom. 

Onze locaties in Enschede en Deventer zijn zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarom raden wij je aan om daarmee naar ons te reizen. Kom je met eigen vervoer, let er dan op dat de parkeeradressen soms anders zijn dan onze bezoekadressen.

Parkeren Enschede

Onze stadscampus ligt op loopafstand van het centrale NS-station van Enschede, maar mocht je met de auto komen, kun je gratis parkeren. Dit kan op onze parkeerplaats aan de Kortenaerstraat, aan de achterkant van ons hoofdgebouw, zie ook deze plattegrond. Vervolgens kun je via de Tromplaan naar de hoofdingang lopen, zoals aangegeven met de stippellijn. 

Parkeren Deventer

Onze vestiging ligt op loopafstand van het centrale NS-station van Deventer, maar mocht je met de auto komen, kun je gratis parkeren bij Saxion. Navigeer daarvoor naar de Berkelweg en rijd door de open slagboom onze parkeerplaats op (zie deze kaart). Let op: bij het Q-park P+R Handelskade is het betaald parkeren.

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan ook eens onze pagina met veelgestelde vragen. Heb je vragen specifiek over deeltijdonderwijs bij Saxion? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over deeltijdonderwijs

Heb je een andere (opleidings)vraag? Neem dan gerust contact op met het Saxion Informatie Centrum via 088 - 019 3700.

Tip: voor vragen over de tweedegraadslerarenopleidingen kun je een e-mail sturen naar lerarenopleiding.next@saxion.nl.


Heb je een vraag?

Neem dan contact op met het Saxion Informatie Centrum. We proberen jouw vragen direct te beantwoorden. Of we brengen jou in contact met iemand binnen Saxion die jou verder kan helpen.