Open avond deeltijdonderwijs

Kom naar onze open avond en vorm jouw toekomst bij Saxion!

Op woensdag 15 juni is onze online open avond, op donderdag 16 juni de open avond op locatie in Deventer. Kies voor de vorm die het beste bij jou past!

Direct aanmelden?

Kies de optie die het beste bij jou past!

Online open avond

Woensdag 15 juni van 19:00 tot 21:00 uur

Wil jij je vanuit huis oriënteren? Meld je dan aan voor de online open avond en woon de online voorlichting bij. Tijdens de livestream vertellen onze docenten en studenten, middels een presentatie, jou alles wat je moet weten over de opleiding en kun je vragen stellen. Tijdens de algemene sessies kom je meer te weten over studeren in deeltijd.

Aanmelden online open avond
SHS-Niels 147.jpg

Open avond op locatie

Donderdag 16 juni van 18:00 tot 21:00 uur in Deventer

Wil jij op locatie kennismaken met de opleiding? Kom dan op donderdag 16 juni naar onze open avond in Deventer. Tijdens deze avond ontdek je alles over jouw favoriete deeltijdopleiding en kun je vragen stellen aan de aanwezige docenten én studenten!  

Aanmelden open avond in Deventer
SHS-Melissa 37.jpg

Programma (online) open avond

Het programma van onze open avond is zo samengesteld om jou zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze. Je kunt kiezen uit onze online open avond, of de open avond op locatie. Tijdens deze avond geven docenten én deeltijdstudenten je meer informatie over de studie en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen.

open avonden deeltijd

Praktische informatie

Naar de parkeerterreinen P1 en P2 

Let op:

 • Er zijn beperkte parkeermogelijkheden op P1 en P2. Bekijk daarom eerst de parkeermogelijkheden en betaalde alternatieven hieronder. Daar vind je ook de parkeeradressen, deze kunnen anders zijn dan het bezoekadres.
 • Is er een parkeerplaats voor je gereserveerd door de persoon die jou ontvangt? Dan krijg je van diegene informatie over
  het parkeren en de route.

VANAF DE A1

Sla af bij afslag 23 (Deventer-Zutphen). Vervolgens ga je bij de verkeerslichten rechtsaf richting Deventer. Volg nu de borden 'Centrum'. Na de S-bocht (langs het binnenhavengebied) ga je bij de verkeerslichten rechtdoor. Aan het einde van deze weg (Mr. H.F. de Boerlaan) ga je bij de verkeerslichten (op de T-splitsing) rechtsaf. Vervolgens neem je de eerste afslag links bij de verkeerslichten, de Veenweg op. Daarna ga je direct links de oprit op, dit is de Berkelweg. Volg deze oprit en houd rechts aan voor de parkeerplaatsen van Saxion.

VANAF OLST/ZWOLLE (N337)

Volg bij binnenkomst in Deventer de N337 (bij de rotonde linksaf 'andere richtingen' aanhouden). Vervolg de weg bij de volgende rotonde rechtdoor. Bij het kruispunt N348 rijd je rechtdoor tot aan de kruising Amstellaan/Snipperlingsdijk. Sla rechtsaf, de Snipperlingsdijk op. Vervolgens ga je vanaf de Snipperlingsdijk bij het verkeerslicht rechtsaf de Veenweg op. Daarna ga je direct links de oprit op, dit is de Berkelweg. Volg deze oprit en houd rechts aan voor de parkeerplaatsen van Saxion.

VANAF COLMSCHATE/HOLTEN (N344)

Als je vanaf Colmschate/Holten (N344) komt, volg dan in Deventer de borden centrum/Twello. Vervolgens ga je vanaf de Snipperlingsdijk bij het verkeerslicht rechtsaf de Veenweg op. Daarna ga je direct links de oprit op, dit is de Berkelweg. Volg deze oprit en houd rechts aan voor de parkeerplaatsen van Saxion. 

Wij adviseren je om met openbaar vervoer naar de hogeschool te komen, omdat het station op loopafstand ligt en er beperkte parkeergelegenheid is. 

VANAF HET STATION TE VOET NAAR SAXION

Kies in het station de uitgang 'Centrum'. Houd bij het uitlopen van de hoofdingang helemaal links aan, langs de AH to Go naar buiten. Vervolg deze weg achter het gebouw 'de Leeuwenbrug', hier is een wandelpad langs het spoor. Volg het pad tot de hoofdingang van Saxion, die aan de achterzijde van het gebouw ligt.

MET DE BUS NAAR SAXION

 • Plan je busreis naar bushalte 'Saxion Hogeschool Deventer'
 • Ga naar het bezoekadres van locatie Deventer

NAAR DE LESLOCATIE 'SVB'

Wil je naar de Saxion-locatie bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB)? Parkeer dan ook bij de hoofdlocatie van Saxion in Deventer. Steek schuin over vanaf de voorkant van het gebouw. Dan kom je bij het SVB-gebouw.

Saxion Deventer is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarom raden wij je aan om daarmee naar ons te reizen. Kom je met eigen vervoer, let er dan op dat de parkeeradressen anders zijn dan onze bezoekadressen.

Dit zijn de mogelijkheden voor parkeren:

GRATIS PARKEREN

 • Parkeerterrein P2 is vrij parkeren, hiervoor heb je geen parkeerpas nodig.
 • Zo kom je er:
  - stel je navigatie voor P2 in op: Berkelweg Deventer
  bereken je route 

BETAALD PARKEREN IN DE BUURT ALS HET SAXION-PARKEERTERREIN VOL IS:

 • Je kunt terecht op het parkeerterrein P+R Handelskade van Q-park. Let op: de ingang ligt aan een andere kant van het Saxion-gebouw, dus niet bij Berkelweg parkeerplaats P2.
 • Zo kom je er:
  - navigatie: kies voor parkeergelegenheid P+R Handelskade. Op de Handelskade staat P + R aangegeven op de bewegwijzering. Sla daar de weg tussen de gebouwen van Tauw en Saxion in.
  bereken je route 
  bekijk de kaart

PARKEREN VOOR DEELTIJDSTUDENTEN

Deeltijdstudenten kunnen via Saxion met korting gebruik maken van parkeergarage Boreel in Deventer. Je kunt hiermee maximaal 8 uur parkeren en ná 19.45 uur uitrijden. Deze parkeerkaarten zijn uitsluitend met pin betaling te koop bij de Saxion receptie.

BEZOEKERSPARKEERPLAATS

 • Saxion heeft géén bezoekersparkeerplaatsen op eigen terrein, die vind je op P+R Handelskade van Q-park.
 • Degene met wie je een afspraak hebt binnen Saxion kan een bezoekersparkeerplaats aanvragen. 
 • Werkwijze bezoekersparkeerplaats P+R Handelskade Q-Park
  1. Wanneer je het parkeerterrein oprijdt, krijg je toegang door middel van een kenteken scan. De boom gaat daarna automatisch omhoog.
  2. Voordat je Saxion weer verlaat, kun je een uitrijkaart ophalen bij de receptie in de centrale hal.
  3. Bij het verlaten van het parkeerterrein voer je bij de automaat van de slagboom de uitrijkaart in.

 • Je kunt op parkeerterrein P1 terecht. Er is een serie speciale parkeervakken aan het einde van het terrein. 
 • Zo kom je er:
  - stel je navigatie voor P1 in op: Berkelweg Deventer
 • Kom je naar Saxion vanuit de kant van het station? Sla vanaf de Handelskade de weg tussen Tauw en Saxion in, richting P+R. Bij het schuifhek sla je rechtsaf en vind je aan de linkerzijde een speciale overdekte stalling.

 • Je kunt op het Saxion-parkeerterrein P1 op één van de zeven invalidenparkeerplaatsen parkeren. Vanaf de parkeerplaats loopt er een gemarkeerd rolstoelpad naar beneden, naar de fietsenstalling. In het midden van de fietsenstalling is een lift. Als je je meldt bij de intercom, dan doet de receptie de lift voor je open. Er is ook een trap die naar de ingang van het gebouw leidt.
 • Bekijk de route en openingstijden van P1 onder 'Met de auto'.
 • Heb je geen parkeerpas, zijn alle parkeerplaatsen bezet, heb je een probleem met de toegang tot ons gebouw of heb je vragen? Meld je dan bij de intercom van P1 of bel de receptie: 088 - 019 3130

 • Je fiets kun je in de stalling onder het Saxion-gebouw zetten.
 • Er zijn twee ingangen:
  - Eén ingang is links van parkeerterrein P1 (zie de route informatie over P1 onder 'Met de auto').
  - Kom je naar Saxion vanuit de kant van het station dan kun je het beste de andere ingang gebruiken. Sla vanaf de Handelskade de weg tussen Tauw en Saxion in, richting P+R. Sla de eerste weg rechtsaf (bij het schuifhek) en rij door naar de ingang van de fietsenstalling.

 • Parkeren op het terrein van Saxion is gratis.
 • Parkeren op externe terreinen is voor eigen rekening.

Neem jij deel aan onze online open avond? Hieronder vind je enkele tips die jou helpen bij een goede voorbereiding!

 • Open de link die je 15 minuten van te voren in je mail ontvangt
 • Gebruik bij voorkeur de browser Chrome of Safari
 • Zorg voor een stabiele internetverbinding
 • Zet je microfoon uit en je camera aan
 • Volg de presentatie van de docent/ student
 • Stel je vragen aan de docent en student

Wil jij iemand meenemen naar de open avond? Dat mag! Jullie zijn van harte welkom. 

Op woensdag 15 juni en donderdag 16 juni zijn de open avonden voor deeltijdonderwijs. Let op: op woensdag 15 juni hebben we een online open avond, op donderdag 16 juni is onze open avond op locatie. Hou onze website in de gaten voor de laatste updates.

Wil je meer informatie over studeren in deeltijd?

Klik hier

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Weet jij al in welke sector jouw interesse ligt maar nog niet goed welke opleiding of cursus bij jou past? Of weet jij al welke opleiding je aanspreekt, maar twijfel je of dit 100% is wat je wilt? Maak dan gebruik van ons oriëntatie gesprek of het Studieadvies op maat!


Contact met Saxion

We proberen jouw vragen direct te beantwoorden. Of we brengen jou in contact met iemand binnen Saxion die jou verder kan helpen.