Vrouw aan café tafeltje buiten
Deeltijd

Open Avonden

Wil je verder in je carrière? Jezelf ontwikkelen? Bezoek dan één van onze Open Avonden Deeltijd. Zet de volgende stap in jouw carrière met een deeltijdstudie die bij jou past!

Dit studiejaar is er nog één Open Avond, namelijk in Enschede op 20 juni. Tussen 18.00 en 21.00 uur ben je van harte welkom! Meld je je van tevoren aan? Dan houden we rekening met je komst. Uiterlijk een week van te voren vind je op deze pagina het programma. 

Zien we jou 20 juni? Tot dan!

Meld je aan voor de Open Avond in Enschede

Registreer

Programma

Weet jij nog niet precies wat je wilt? Opleiding, cursus of module? We staan je graag te woord tijdens deze avond. Je kunt met docenten in gesprek, maar ook met een aantal deeltijdstudenten die al ervaring hebben met ons vernieuwde deeltijdonderwijs. Daarnaast kun je al je loopbaanvragen en vragen over het oriëntatietraject 'Maak werk van je talent!' voorleggen aan één van onze loopbaancoaches in een speeddate. 

Download nu het volledige programma!

Download programma
S220415-837.jpg

Ontmoet werkgevers

Er is ook een ontmoetingsplek voor iedereen die een volgende stap wil zetten met een opleiding en misschien wel naar een nieuwe baan. Zo zijn er verschillende werkgevers aanwezig om jou te helpen aan je relevante werkplek of een baan!

bijlage 2.jpg

Naast de voorlichtingen is er ook een informatiemarkt. Hier kun je terecht met al je vragen over de cursussen, modulen en opleidingen. Uiterlijk een week voor de open avond delen we welke deeltijdstudies er aanwezeig zijn tijdens de informatiemarkt. 

Wil je weten welke deeltijdstudies een voorlichting geven tijdens de Open Avond Deeltijd? Ongeveer een week voor de open avond staat het programmaboekje online.

Tijdens de Open Avond Deeltijd kun je deelnemen aan deze inspiratiesessie. LinkedIn is niet alleen een online cv, maar ook een personal branding page. Jouw digitale profilering. Tijdens deze korte inspiratiesessie leer je hoe je je profiel goed inricht, hoe je LinkedIn in kan zetten om je nieuwe droombaan te vinden en hoe je je netwerk uitbreidt.  

Twijfel je n.a.v. de Open Avond nog over welke opleiding je wilt volgen? Een groot deel van de deeltijd opleidingen biedt Studieadvies op maat!

Vragen?

Heb je vragen over deeltijdonderwijs, de Open Avonden Deeltijd of de open dagen voor voltijd— en deeltijdonderwijs? Neem gerust contact op met het Saxion Informatie Centrum via 088 - 019 3700. Voor de tweedegraadslerarenopleidingen kun je een e-mail sturen naar lerarenopleiding.next@saxion.nl.