header-landing-OOA.jpg

Open avonden 2022-2023

Verleg je grens bij Saxion!

Ben jij als professional klaar voor de volgende stap? Kom dan in deeltijd studeren bij Saxion! Om er zeker van te zijn dat jij de juiste keuze maakt, organiseren we open avonden waar jij alles ontdekt over jouw favoriete deeltijdopleiding.

Open avonden bij Saxion

Tijdens de open avond kom jij alles te weten over je favoriete deeltijdopleiding én heb je de mogelijkheid om aan studenten en docenten vragen te stellen. Zodat jij zeker weet dat je de juiste keuze maakt. In februari start de nieuwe reeks, zie hieronder de data!


Aanmelden voor de open avond?


Nog eventjes geduld!

Wil jij deelnemen aan een (online) open avond voor deeltijdonderwijs? Laat je naam en e-mailadres achter in onderstaand formulier. Wij houden je op de hoogte en sturen een bericht wanneer je je kunt aanmelden. 
 

Vul hieronder je gegevens in 


Zo ziet een (online) open avond eruit

We organiseren open avonden afwisselend op locatie in Enschede en Deventer, maar ook online. Tijdens de avond staan we je graag (digitaal) te woord om je te helpen in het maken van de juiste studiekeuze. Je kunt opleidingsvoorlichting(en) volgen, maar ook vragen stellen aan docenten én studenten. Tevens zijn er algemene sessies over studeren in deeltijd en een relevante praktijkomgeving. Wanneer je voor een online open avond kiest, gaat dit via livestreams. 

Landing-OOA-3.png

 Bekijk hier een sfeerimpressie van een open avond 

Welke deeltijdopleiding past bij jou?

Verdiepen, verbreden of toch die carrièreswitch? In deeltijd studeren: er zijn zo ontzettend veel opties waaruit je kunt kiezen! Er zijn korte modulen die stapelbaar zijn tot een hbo-diploma, cursussen, post-hbo's of zelfs een complete Associate degree, bachelor- of masteropleiding. Het is verstandig om je vooraf de open avond goed te oriënteren. 

Landing-OOA-1.png

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Weet jij al in welke sector jouw interesse ligt maar nog niet goed welke opleiding of cursus bij jou past? Of wil je zeker weten of jouw keuze goed is? Maak dan gebruik van een oriëntatiegesprek of het Studieadvies op maat gesprek!

Lees de ervaringen van deeltijdstudenten

Wil je meer weten over studeren in deeltijd?

Ontdek hier meer

Veelgestelde vragen

In februari start de nieuwe reeks. Op woensdag 1 februari kun je een online open avond bijwonen, en op donderdag 16 februari is er een open avond op locatie in Deventer. Hou onze website in de gaten om je hiervoor aan te melden! 

We brengen je op de hoogte wanneer je je kunt aanmelden. Wanneer dat kan, en je hebt je aangemeld, ontvang je van ons vanzelf een e-mail met meer informatie. Waaronder het programma!  

Wil jij iemand meenemen naar de open avond? Dat mag! Jullie zijn van harte welkom. 

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan ook eens onze pagina met veelgestelde vragen. Heb je vragen specifiek over deeltijdonderwijs bij Saxion? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over deeltijdonderwijs

Heb je een andere (opleidings)vraag? Neem dan gerust contact op met het Saxion Informatie Centrum via 088 - 019 3700.

Tip: voor vragen over de tweedegraadslerarenopleidingen kun je een e-mail sturen naar lerarenopleiding.next@saxion.nl.


Heb je een vraag?

Neem dan contact op met het Saxion Informatie Centrum. We proberen jouw vragen direct te beantwoorden. Of we brengen jou in contact met iemand binnen Saxion die jou verder kan helpen.