Kom jij ook in deeltijd bij Saxion studeren?
Deeltijd

Open avonden

Wil je verder in je carrière? Of ben je juist op zoek naar verdieping of verbreding? Bezoek dan één van onze open avonden speciaal voor deeltijd. Zet de volgende stap in jouw carrière met een deeltijdstudie die bij jou past!

Open Avond Deeltijd Deventer verplaatst

Saxion volgt de adviezen vanuit de Overheid met betrekking tot het COVID-19 virus op. Daarom hebben wij besloten om ook de Open Avond Deeltijd van woensdag 8 april in Deventer niet door te laten gaan.

Deze open avond zal worden verplaatst (datum volgt z.s.m.). Heb je je ingeschreven voor de open avond in april, dan ontvang je op korte termijn per email meer informatie

Voor de Open Avond Deeltijd in Enschede op 11 juni hebben de recentelijke ontwikkelingen vooralsnog geen gevolgen. Je kunt jezelf hiervoor gewoon aanmelden.

Houd deze pagina en onze nieuwskanalen in de gaten voor verdere updates.

Aanmelden voor de Open Avond Deeltijd

Programma

Weet jij nog niet precies wat je wilt? Opleiding, cursus of module? We staan je graag te woord tijdens deze avond!

Je kunt met docenten in gesprek, maar ook met een aantal deeltijdstudenten die al ervaring hebben met ons vernieuwde deeltijdonderwijs. Zij denken graag met jou mee over je keuzes zodat jij je toekomst in eigen handen kunt nemen. 

Ongeveer een week vóór de open avond vind je het programma op deze site. Meld je je van tevoren aan, dan krijg je het ook in je mail.

Wij helpen met je studiekeuze

Ontmoet werkgevers

Er is ook een ontmoetingsplek voor iedereen die een volgende stap wil zetten met een opleiding en misschien wel naar een nieuwe baan. Tijdens de open avond zijn er verschillende werkgevers aanwezig om jou te helpen aan je relevante werkplek of een baan. Een mooie kans dus!

  • Meer info over welke werkgevers aanwezig zijn volgt.
bijlage 2.jpg

Studieadvies op maat

Weet jij al welke opleiding je aanspreekt? Maar twijfel je of dit 100% is wat je wilt? Een groot deel van de opleidingen biedt een Studieadvies op maat aan.

Onze studiecoaches kijken samen met jou of de studie van jouw keuze een goede match is. Vraag dan een Studieadviesgesprek op maat aan!

Vraag een Studieadviesgesprek op maat aan!
Studieadvies op maat

Vragen?

Heb je vragen over deeltijdonderwijs, de open avonden of de open dagen voor voltijd— en deeltijdonderwijs? Neem gerust contact op met het Saxion Informatie Centrum via 088 - 019 3700.

Voor de tweedegraadslerarenopleidingen kun je een e-mail sturen naar lerarenopleiding.next@saxion.nl.