Jongen lacht naar camera en staat bij geverfde muur

Kies jouw open dag

Start jouw toekomst en meld je aan

Wat fijn, de open dagen op locatie gaan door! 💚 Meld je hieronder aan op 4 (Apeldoorn), 5 (Deventer) of 12 (Enschede) februari om een kijkje te nemen bij de verschillende interessegebieden. Onze tip: werk in stappen en doe eerst mee met de opleidingsvoorlichtingen tijdens de online open dag op 28 januari!

Stap 1: Aanmelden online open dag

Begin jouw oriëntatie met de online open dag op 28 januari. Hier vind je onze opleidingsvoorlichtingen. Maak kennis met de studie(s) van jouw dromen tijdens de livestreams en leg al je vragen en twijfels voor aan onze studenten en docenten. Meer weten over de overstap naar het hbo? Check de algemene livestreams. Het programma en aanmeldformulier vind je hieronder.

Aanmelden
Valeria staat voor bakstenen muur en wijst naar camera

Programma van livestreams per opleiding 28 januari

Stap 2: Aanmelden open dag op locatie

Kom jij na de online open dag ook naar de fysieke open dagen van 4 (Apeldoorn), 5 (Deventer) of 12 (Enschede) februari? Je duikt tijdens zo’n dag in het interessegebied en de opleiding(en) waar jij blij van wordt. Twijfel je waar jouw favoriete opleiding zit? Scroll naar beneden voor een overzicht van de interessegebieden. Aanmelden doe je door direct hieronder op de locatie te klikken!

Jongen leunt tegen oranje muur en lacht naar camera

Bekijk alvast de interessegebieden

Tijdens de open dag loop je langs de verschillende interessegebieden. Per route kom je verschillende opleidingen tegen. Check hieronder vast waar jouw favoriete studie bij hoort!

Deventer: opleidingen per interessegebied

Enschede: opleidingen per interessegebied

Hoe werkt een open dag op locatie?

Tijdens de open dagen in Deventer en Enschede duik je in de verschillende interessegebieden. Het overzicht met de bijbehorende studies vind je hierboven. Ze zijn allemaal toegankelijk, dus je kunt overal een kijkje nemen. Er zijn geen studievoorlichtingen, maar alle opleidingen zijn aanwezig bij een van de interessegebieden. Zo kan jij gewoon je vragen stellen aan studenten en docenten van de studie.

In Apeldoorn vind je direct de drie opleidingen die daar aangeboden worden. Dit zijn Hotel ManagementIntegrale Veiligheidskunde en Security Management

Meisje met rood shirt staat voor bakstenen muur en kijkt naar camera

Als je je hebt aangemeld voor een open dag op locatie, ontvang je een dag van tevoren een mail met jouw QR-code. Dit is je toegangsbewijs, dus neem dit mee naar de open dag! Jouw gast (max. een extra persoon) deelt het toegangsbewijs met jou en heeft geen eigen QR-code nodig.

Tijdslot
In het aanmeldformulier kun je een bepaald tijdslot selecteren. Dit is het tijdstip dat je naar binnen mag. Daarna bepaal je zelf hoelang je blijft. 

VT 2021-2022 NOHA.jpg

De CoronaCheck-app en Testen voor Toegang zijn niet verplicht tijdens de open dagen op locatie. Dat is mogelijk omdat we werken met tijdsloten, een ruime verdeling binnen het gebouw en kleinere groepen om drukte op één plek te voorkomen. Een mondkapje is wel verplicht.

Zelftest en klachten
We adviseren je om van tevoren een zelftest te doen en je bij klachten af te melden.

VT 2021-2022 Wouke.jpg

Bekijk alle info van jouw favoriete opleiding

Wil jij nu al helemaal in één opleiding duiken? Dat kan gewoon! Elke opleiding heeft namelijk ook een eigen open dagen pagina met veelgestelde vragen, meer over het studentenleven, noem maar op. Ga dus vooral alvast ‘rondlopen’ bij jouw favoriete opleiding. Vind ‘m hieronder!

Jonge vrouw staat voor gebouw en lacht

Bekijk de (online) open dag van...

Wil jij komen proefstuderen? Check de proeflessen en meeloopdagen van jouw favoriete opleiding!

Meer weten
IntoSaxion 2.jpeg

Stel je vragen aan studenten van IntoSaxion!

Wil jij nu alvast die ene belangrijke vraag stellen? Schiet je ineens iets te binnen wat je graag wilt horen van een student bij jouw favoriete opleiding? Stel jouw vragen via ons studentenplatform IntoSaxion!
Naar IntoSaxion

Veelgestelde vragen (online) open dagen

Ja, dat klopt! Het aanmeldformulier van de online open dag op 28 januari en de open dagen op locatie van 4, 5 en 12 februari vind je bovenaan deze pagina. 

Ja, tijdens de online open dagen kan je van elke opleiding een livestream volgen met een docent en student, waarin je vragen kunt stellen. Tijdens fysieke open dagen zijn de opleidingen op de locatie aanwezig waar ze college geven. Ze zijn te vinden in het interessegebied waar ze bij horen. Er zijn tijdens deze dagen geen opleidingsvoorlichtingen, maar je kan wel in gesprek gaan met studenten en docenten van de opleiding. 

Geen paniek! 🙂 Je ontvangt een dag van tevoren (of op de dag zelf) een directe link in je mailbox. Heb je niks ontvangen? Check eerst je spammail, misschien staat het hiertussen.

Goed om te weten: toen je je aanmeldde voor de open dag, heb je een bevestingingsmail ontvangen. Daarin staat de QR-code ook alvast klein afgebeeld (rechtsonderin de mail).

Heb je toch nog hulp nodig, scroll dan naar het contactblok onderaan deze pagina. Neem contact met ons op en wij helpen je verder. 

Tijdens de online open dagen geeft een aantal opleidingen naast de livestream ook een kort online college. Hier kun je alvast een beetje proeven hoe het eraan toegaat bij de opleiding. Bevalt het goed? Meld je dan gelijk aan voor  proefstuderen bij jouw favoriete opleiding. Bekijk de eerstvolgende data en tijden op de landingspagina van jouw favoriete opleiding.

Studiekeuze & studentenleven

Contact opnemen?

We proberen je vragen direct te beantwoorden. Of we brengen je in contact met iemand binnen Saxion die jou verder kan helpen.