Nieuwe opleidingen

Wij zijn vol enthousiasme bezig met het ontwikkelen van nieuwe opleidingen. Dit is zowel voor voltijd- als deeltijdonderwijs en gaat van boeiende bacheloropleidingen tot stimulerende Associate degrees (Ad's) en uitdagende masterprogramma's. Bekijk hier de nieuwste opleidingen of blijf alvast op hoogte van de studies die we, onder voorbehoud van accreditatie, binnenkort van plan zijn aan te bieden.

Voltijd: nieuwe studies die starten in september

Ja, dit is het lijstje met de nieuwste voltijdopleidingen van Saxion! Deze opleidingen zijn geaccrediteerd en starten per september 2024:

Start in september 2025:

SHS-Valeria 151.jpg

Voltijd: opleidingen die we nu ontwikkelen

Achter de schermen zijn we bezig met het ontwikkelen van nieuwe bachelors, Ad's en masters. Dat betekent dat we het voornemen hebben om dit aan te bieden, ook hier geldt dat deze opleidingen starten onder voorbehoud van accreditatie. Wil jij alvast een kijkje nemen? Check de opleidingen in ontwikkeling hier en blijf op de hoogte!

Deeltijd: nieuwe studies die starten in september

Hier vind je de nieuwste deeltijdopleidingen van Saxion! Deze opleidingen zijn geaccrediteerd en starten per september 2024:

modulen

Deeltijd: opleidingen in ontwikkeling

Ook voor de deeltijd zijn we achter de schermen bezig met het ontwikkelen van nieuw onderwijs. Dit zijn opleidingen waarvan we het voornemen hebben om het in de toekomst aan te bieden, maar waarvan bijvoorbeeld nog niet duidelijk is vanaf welke startdatum dit is. Ook is dit onder voorbehoud van accreditatie. Binnenkort delen we hieronder een lijst met het deeltijdaanbod in ontwikkeling. Volg de ontwikkelingen en blijf op de hoogte!