Jongen lacht naar camera en staat bij geverfde muur

Open dagen 2022-2023

Verleg je grenzen, ontdek je toekomst!

Hallo studiekiezer 👋🏽 De open dagen van november zitten erop! Zit jij in je eindexamenjaar, 4 havo of 5 vwo? Of volg je een mbo-4 opleiding en wil je doorstromen? Kom naar een open dag! Laat hieronder alvast je gegevens achter en wij vertellen je wanneer je je kunt aanmelden.

Geef me een seintje als ik me kan aanmelden voor de open dagen in januari!

Wanneer zijn de open dagen?

De eerstvolgende open dagen bij Saxion zijn op:

SHS-Gloria 100.jpg

Video-tour: bekijk onze locaties in 1 minuut

Voorproefje? Check de open dag in Enschede met Roxanne Kwant!

Veelgestelde vragen open dagen

Ja, dat klopt! De aanmeldformulieren van de open dagen vind je bovenaan deze pagina. Als er geen aanmeldformulieren zijn, kun je je contactgegevens achterlaten. Dan geven wij je een seintje wanneer je je weer kunt aanmelden. 

We willen er alles aan doen om je persoonlijk te kunnen spreken tijdens de open dag. Daarom vragen we je om een tijdsvak te kiezen. Check het aanmeldformulier voor de beschikbare opties.

Is de optie die jij graag wilt vol of kan je niet op de beschikbare data? Kijk dan of je naar de eerstvolgende open dag kan komen. Dan ontvangen we je graag! Houd onze website in de gaten om je aan te melden. 

In het aanmeldformulier zie je welke tijdvakken beschikbaar zijn. Zijn de opties die jij graag wilt vol of kan je niet op de beschikbare data? Kijk dan of je naar de eerstvolgende open dag kan komen. 
 

Ja, tijdens de online open dagen kan je van elke opleiding een livestream volgen met een docent en student, waarin je vragen kunt stellen. Helaas is de online open dag van 4 november afgelopen. In januari organiseren we een nieuwe reeks!

Tijdens fysieke open dagen zijn de opleidingen op de locatie aanwezig waar ze college geven. Ze zijn te vinden in het interessegebied waar ze bij horen. Er zijn tijdens deze dagen geen opleidingsvoorlichtingen, maar je kan wel in gesprek gaan met studenten en docenten van de opleiding. 

Geen paniek! 🙂 Je ontvangt een dag van tevoren (of op de dag zelf) een directe link in je mailbox. Heb je niks ontvangen? Check eerst je spammail, misschien staat het hiertussen.

Goed om te weten: toen je je aanmeldde voor de open dag, heb je een bevestingingsmail ontvangen. Daarin staat de QR-code ook alvast klein afgebeeld (rechtsonderin de mail).

Heb je toch nog hulp nodig, scroll dan naar het contactblok onderaan deze pagina. Neem contact met ons op en wij helpen je verder. 

De volgende reeks open dagen zullen plaatsvinden in januari 2023. Zowel online als op locatie. 

We organiseren meestal drie open dagen reeksen tijdens een studiejaar. Grofweg is dat in oktober/november, januari/februari en maart/april. Houd onze website in de gaten voor meer informatie! 

Meer weten over een opleiding

Wil jij nu al meer weten over een bepaalde studie? Dat kan natuurlijk ook! Elke opleiding heeft namelijk opleidingspagina's waar je 24 uur per dag terecht kan met al je vragen. Hier vind je bijvoorbeeld opleidingsvideo's, meer info over de vakken die je hebt, veelgestelde vragen over de studie, ervaringsverhalen van onze studenten, noem maar op. Vind ‘m hieronder in de zoekbalk.

VT 2021-2022 Sophie.jpg

Meer info over...

Are you an international student looking to join an Open Day?

Read more here!
pexels-nicole-sabilia-7022212.jpg

Stel je vragen aan studenten via IntoSaxion

Wil jij nu alvast die ene belangrijke vraag stellen? Schiet je ineens iets te binnen wat je graag wilt horen van een student bij jouw favoriete opleiding? Stel jouw vragen via ons studentenplatform IntoSaxion!
Naar IntoSaxion

Studiekeuze & studentenleven

Contact opnemen?

We proberen je vragen direct te beantwoorden. Of we brengen je in contact met iemand binnen Saxion die jou verder kan helpen.