Je wilt je verder ontwikkelen en je carrière een nieuwe impuls geven. Goed idee! Maar wat kost dat en wie betaalt dat? Hieronder vind je meer informatie over de kosten en financieringsmogelijkheden.

Er is een onderscheid tussen wettelijk collegegeld en instellingscollegegeld. Hoeveel (instellings)collegegeld je moet betalen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. 

Meer over de tarieven
Geld (Pexels).jpg

Er zijn diverse manieren om een studie in deeltijd te financieren. Kijk bij financiën voor een toelichting bij de mogelijkheden.

Meer over de financiën 
geld-money

Wat zijn overige kosten?

Naast het collegegeld is het belangrijk om rekening te houden met extra kosten voor bijvoorbeeld boeken en andere studiematerialen. De richtprijs voor de boeken per jaar per opleiding zijn tussen de €600,- en €900,-. Dit is in jaar drie en vier aanzienlijk minder aangezien hier de stage en het afstuderen onder vallen. Naast de boeken zijn er bij enkele opleidingen nog kosten voor online programma’s of andere materiaal. Dit staat weergegeven onder het kopje ‘kosten’ bij de desbetreffende opleiding. Een goede laptop of tablet is ook noodzakelijk omdat we met een online leeromgeving werken waar je zowel tijdens de les, thuis en op je werkplek mee moet kunnen werken.

Hoe verloopt de betaling van mijn opleiding?

Als student bij Saxion Parttime School ontvang je van de studentenregistratie een bericht om een machtiging in te vullen.

Na het toesturen van het machtigingsformulier kun je een 'bewijs van betaling' en/of een 'bewijs van inschrijving' opvragen bij de studentenbalie. Hiermee kun je een declaratie indienen bij je werkgever.

Heb je vragen over je betaling of inschrijving, neem dan contact op met het Servicepoint: 088 019 3000 | servicepoint@saxion.nl

Ben je ZZP'er en wil je een factuur ontvangen of wil je bedrijf alleen betalen als zij een factuur ontvangen? Neem dan contact op via parttimeschool@saxion.nl