Een leven lang ontwikkelen zien we niet alleen als opdracht, maar vooral ook als kans en uitdaging. Hoe grijp je die kans en hoe ga je de uitdaging succesvol aan? Als student én als werkgever? Hoe kies je de juiste opleiding, module of cursus? En hoe combineer je studie met werk en gezin? Wij weten hoe. We zijn niet voor niets dé scholingspartner van Oost-Nederland.

Open avonden voor deeltijdonderwijs

Meer weten over onze opleidingen en studeren bij de Saxion Parttime School?

Bezoek onze open avond!

Vragen over Saxion Parttime School?

Saxion Parttime School

Wij bieden een uitgebreid aanbod van hbo-deeltijdopleidingen, cursussen en (losse) modulen. Het onderwijs van de Saxion Parttime School is flexibel en blended (mix van onlineleren en bijeenkomsten). De vraagstukken uit de eigen werkomgeving staan centraal, zodat opgedane kennis en skills meteen in de dagelijkse praktijk kunnen worden toegepast. Studenten wisselen tijdens de bijeenkomsten ervaringen uit. Onze docenten komen uit de praktijk en weten hoe ze theorie, praktijk en innovatieve ontwikkelingen met elkaar kunnen verbinden.

Boost je kennis

Een druk privéleven combineren met je carrière. En die dan ook nog eens een boost willen geven. Dat vraagt om eigentijds deeltijdonderwijs. Als specialist in deeltijdonderwijs helpen we jou om jouw kennis up-to-date te houden. We begrijpen als geen ander dat een goede combi van onderwijs, werk en een privéleven hierbij noodzakelijk is voor succes. Daarom zorgen we voor flexibel, blended en persoonlijk onderwijs op hbo-niveau. We helpen je graag met het vinden van een passend scholingstraject.

Flexibel onderwijs

De 21st century skills en kennis. Heb jij ze al in huis? Onze wereld verandert snel. Kun jij meeveranderen met de nieuwe ontwikkelingen die op je pad komen? Vernieuwen is het sleutelwoord, voor bedrijven én hun professionals. We hebben verschillende onderwijsvormen en maatwerk. Alles om de kennis van de professional naar een hoger niveau te brengen. 

Meer informatie over flexibel onderwijs
Saxion Parttime School - flexibel onderwijs

FastSwitch

De behoefte aan goed opgeleide werknemers is groot. Oude banen verdwijnen door onder andere digitalisering en nieuwe banen ontstaan door nieuwe ontwikkelingen zoals de energietransitie. FastSwitch verlaagt de drempels voor werkgevers en switchers om een carrièreswitch te realiseren. Hierdoor kunnen medewerkers sneller de overstap maken naar sectoren waar een personeelstekort is.

Meer informatie over onze FastSwitch trajecten
fastswitch

Nieuws over ons deeltijdonderwijs