Save the date voor deze Blockchain evenementen
Organisatie

Save the date voor deze Blockchain evenementen

Leestijd Minuten

Wil je meer weten over de wereldwijde trends en ontwikkelingen op het gebied van blockchain, algoritmen, artificial intelligence en machine learning? Jan Veuger, Chhay Lin Lim, Arthur Janse, Jo Bronkers en Wendel Hulsebos laten je tijdens verschillende evenementen kennis maken met Blockchain. Zo vertellen ze welke kansen en bedreigingen er zijn met betrekking tot deze technologie. Ook lichten ze toe op welke vlakken Saxion zich bezighoudt met Blockchain.

Dit jaar kun je hen op verschillende evenementen in binnen- en buitenland tegenkomen. Je ziet per evenement wie, wanneer en waar aanwezig is:

 • 6 juni 2019 tijdens het minisymposium Blockchain in de Tweede kamer in Den Haag (Jan Veuger). Meer informatie volgt.
 • 14 Juni 2019 is het lectoraat op het Smart Solutions Festival vertegenwoordigd  met Kees Tesselhof over Blockchain Implementations en Chhay Lin Lim over The Philosophy and Ethics behind Blockchain. 
   
 • Op 23 en 24 juni 2019 tijdens de Disruptive Technology, Legal Innovation and the future of Real Estate conferentie bij de Internationale hogeschool IDC Herzliya in Tel Aviv (Jan Veuger). Meer informatie volgt.
 • Op 1 en 2 juli 2019  presentatie Industry Report Blockchain 2019 tijdens het internationale programma MIPM Proptech in Parijs (Jo Bronkers en Jan Veuger).
 • Van 3 tot 6 juli 2019 tijdens de Conference of the European Real Estate Society (ERES 2019) in Parijs (Jan Veuger).
 • 5 September 2019 start het lectoraat met de Masterclass Blockchain voor professionals
   
 • Op 12 en 13 november 2019 tijdens de Conference of Interdisciplinairy Research on Real Estate over interdisciplinair onderzoek rondom Blockchain, Trontheim in Noorwegen (Chhay Lin Lim, Arthur Janse, Ronald Kramer, Kees Tesselhof en Jan Veuger).

Gerelateerde artikelen

Blockchain.jpg Organisatie

Lectoraat Blockchain bij het Smart Solutions Festival en in ScienceGuide

11 juli 2019
opheldering over Libra.jpg Organisatie

Opheldering over Libra

24 juni 2019
kimberly-farmer-287677-unsplash.jpg Organisatie

Blockchain Technology and Applications