Karin Brouwer Truijen Onderwijs

‘Onze kracht ligt in kleinschaligheid en betrokkenheid’

Met het kwaliteitskeurmerk ‘Topopleiding’ in de Keuzegids 2019 gooit de Saxion-master Educational Leadership landelijke hoge ogen. Course director Karin Brouwer: ‘Wij horen van onze studenten dat Saxion sterk is in het creëren van een community. Of je nu basisschooldirecteur of teamleider in het mbo bent, het uitwisselen van ervaringen is belangrijk voor je leerproces.’

Onderhoud SIS Onderwijs

Onderhoud aan Saxion Inschrijf Systeem (SIS)

Op donderdag 4 april vindt er vanaf 15:00 uur tot en met vrijdagochtend 5 april 10:00 uur een update plaats van het Saxion Inschrijfsysteem (SIS).

deeltijd masters Corporate

Drie Saxion-masters in Keuzegids 2019

Drie Saxion-masters krijgen in de Keuzegids 2019 het kwaliteitskeurmerk topopleiding. Ze hebben een score van minstens 75 punten: Educational Leadership (89), Health Care and Social Work (81) en Leren en Innoveren in Deventer (78).

Anne Klarenbeek Onderzoek

Docent Anne Klarenbeek genomineerd voor de landelijke LSVb Scriptieprijs

‘Op een dinsdagavond kreeg ik ineens een mailtje dat mijn masterscriptie genomineerd was voor de landelijke LSVb Scriptieprijs. Of ik het nog even stil wilde houden. Mijn vrouw was niet thuis en de kinderen lagen in bed. Ik kon het geweldige nieuws met niemand delen,’ vertelt Anne Klarenbeek, docent IBS (International Business School).

Applied Archaeology nieuwe master Hogeschool Saxion en Universiteit Leiden

Hogeschool Saxion gaat samen met Universiteit Leiden de Master Applied Archaeology aanbieden. Een unieke samenwerking tussen hbo en wo. De studie Archeologie van Saxion wordt in Deventer gegeven en maakt onderdeel uit van de Academie Business, Building & Technology (BBT).

Saxion open dag in gesprek Persbericht

Open dagen Saxion voor deel- en voltijd studiezoekers

Voor iedereen die op zoek is naar een studie, deeltijd of voltijd, opent Saxion in januari weer haar deuren. Geïnteresseerden krijgen informatie over studeren bij Saxion, kunnen proeflessen volgen, zich laten informeren door Saxion-studenten en de sfeer proeven. In Enschede zijn voltijd studiezoekers van harte welkom op woensdag 9 januari van 16.00 tot 21.00 uur. Deeltijd studiezoekers kunnen zich op donderdag 10 januari laten informeren tussen 18.00 en 21.00 uur.

Voorzitter Anka Mulder trapte afgelopen donderdag het symposium Flex Your Future af in Deventer Corporate

'We zullen ons gedurende onze carrières moeten blijven bijscholen'

Voorzitter Anka Mulder trapte afgelopen donderdag het symposium Flex Your Future af in Deventer.

‘Koningin Maxima wilde weten of onze inspanningen al resultaat opleveren’ Corporate

‘Koningin Maxima wilde weten of onze inspanningen al resultaat opleveren’

Onlangs stond Saxion-medewerker Maeike Woudstra oog in oog met Koningin Maxima, tijdens de handelsmissie naar Duitsland waaraan ons koningspaar deelnam. Maeike was er namens Saxion en BOOST Smart Industry Oost. Om waardevolle contacten te leggen en om te vertellen hoe Saxion invulling geeft aan een Leven Lang Leren en het opleiden en opscholen, zoals Maeike het noemt, van technische werknemers. ‘Koningin Maxima wilde weten of onze inspanningen al resultaat opleveren.’

Studenten deeltijd Corporate

Flex your Future: conferentie gericht op de toekomst

Saxion Parttime School geeft samen met andere hogescholen een uniek kijkje in de onderwijsontwikkeling van het deeltijdonderwijs. In vier conferenties leren aanwezigen waarom de pilots flexibilisering enorme impact kunnen hebben op stelselniveau.

Master Musculoskeletaal - een ander leven na de master Organisatie

Master Musculoskeletaal - een ander leven na de master

Een masterdiploma geeft veel fysiotherapeuten een nieuwe wending aan hun professionele loopbaan, blijkt uit een rondgang langs zes alumni. ,,Het maakt je minder afhankelijk en meer onderscheidend.”