DT.OA - Website Header 3120x840 - 1 – 3.png

Open avond: Ad Management

Wil jij alles weten over de Saxion-deeltijdopleiding Ad Management? Kom dan naar onze open avond voor deeltijdonderwijs en kom alles te weten over deze opleiding!

Zien we jou tijdens de open avond?

Ontdek alles over jouw favoriete deeltijdstudie

Veelgestelde vragen over deze opleiding

In onderstaande video vertellen wij hoe studeren in deeltijd bij Saxion er tijdens de coronacrisis uit ziet.

De standaard is dat je drie modules per kwartiel volgt. Per module kun je rekenen op een inspanning van 5 uur per week. Daarnaast is er een wekelijkse bijeenkomst van 1,5 uur. Het totaal voor de drie modules komt hierdoor op ongeveer 20 uur per week. Hierbij is het de uitdaging balans te houden tussen studie, werk en privé.

Nee, er is geen groepswerk in de zin van het gezamenlijk maken van een beroepsproduct, waarmee je een module afsluit. Dit product wordt altijd individueel gemaakt. Tijdens de (interactieve) bijeenkomsten neem je actief deel en geef je medestudenten feedback.

Je rond een module af door een beroepsproduct in te leveren. Dit zijn verslagen (soms ondersteunt door een video-opname) waarin je laat zien dat je voldoende kennis hebt van een bepaald onderwerp. Je doet dit door de kennis toe te passen in de organisatie waar je werkt. Hierbij gaat het over jouw organisatie en de functie die jij daar hebt. De organisatie moet akkoord gaan met het gebruik van informatie. Hiervoor wordt een verklaring getekend door de organisatie, jou en Saxion.

Ja, zodra je bij ons begint met de opleiding krijg je een studiecoach. Met hem of haar heb je een aantal keer per jaar een gesprek over de voortgang van de studie. Je kunt bij de studiecoach ook alle vragen stellen over alles wat met de studie te maken heeft, maar ook als je vragen hebt over hoe je bijvoorbeeld meer balans krijgt tussen studie, werk en privé.

Landing-OOA-focus.jpg

Open avond deeltijd

Meer informatie

Video's: studeren bij Saxion

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Weet jij al in welke sector jouw interesse ligt maar nog niet goed welke opleiding of cursus bij jou past? Of weet jij al welke opleiding je aanspreekt, maar twijfel je of dit 100% is wat je wilt? Maak dan gebruik van ons oriëntatie gesprek of het Studieadvies op maat!

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met het Saxion Informatie Centrum. We proberen jouw vragen direct te beantwoorden. Of we brengen jou in contact met iemand binnen Saxion die jou verder kan helpen.