Jouw toekomst

Met een Master of Science-diploma (MSc) toon je aan over academisch werk- en denkniveau te beschikken. Dit is een belangrijke voorwaarde om door te kunnen groeien naar managementfuncties op strategisch niveau.

Professionele Ontwikkeling

Door de double degree en het RICS keurmerk van de opleiding ben je een interessante kandidaat voor functies in grote en internationaal georiënteerde organisaties in het vastgoeddomein. Je bent aantoonbaar beter gekwalificeerd en kunt sneller doorgroeien.

Carrière mogelijkheden

Uit alumni-onderzoek blijkt dat onze fulltime alumni zeer snel een baan vinden, waarvan een flink deel bij een van de organisaties die lid zijn van onze Master FREM Advisory Board, zoals CBRE, JLL, TwynstraGudde, Hospitality Group en CFP Green Buildings. Deeltijdstudenten zetten vaak al voor het einde van hun studie een volgende stap in hun carrière zetten.

Alumni-netwerk

Als afgestudeerde van Saxion en de Universiteit van Greenwich kun je profiteren van twee professionele netwerken. Bovendien is het mogelijk om via een fast-track toegelaten te worden tot het internationaal hoog aangeschreven RICS-netwerk, omdat de opleiding RICS-geaccrediteerd is.