Studenten in overleg

Word koersbepalend in de facility- en vastgoedbranche

  • Master (Fulltime)
  • 1 Years
  • Deventer
  • Start date September

Onze samenleving staat voor grote uitdagingen op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving en het anticiperen op disruptieve technologie, zoals blockchain en IoT. Deze complexe strategische vraagstukken vragen om experts die huisvesting in een breder perspectief plaatsen, over de grenzen van het eigen vakgebied. Saxion biedt in samenwerking met de University of Greenwich dit unieke eenjarige masterprogramma aan.

This program is also available as Master, Deeltijd
Logo University of Greenwich

Double Degree met de University of Greenwich

Saxion biedt in samenwerking met de University of Greenwich dit unieke programma aan. Na afronding ontvang je het diploma Master of Science in Facility and Real Estate Management van Saxion (MSc) en een diploma van de University of Greenwich (MSc). Het diploma is een internationaal erkend universitair diploma.

studenten in overleg

Geen pre-master

Voor deze unieke Master in samenwerking met de University of Greenwich heb je geen pre-master nodig. Je behaalt je Engelstalige Master of Science in een jaar.

Vlaggen

​Internationaal programma

Het programma van de Master is afgestemd met het internationale werkveld en geactualiseerd op basis van recente wetenschappelijke inzichten. Zo ben je na afronding in staat complexe projecten te begeleiden op academisch niveau in zowel een nationale als een internationale context.

dylan-gillis-KdeqA3aTnBY-unsplash.jpg

Advisory Board

Onze Advisory Board bestaat uit toonaangevende werkgevers, waaronder: CBRE, JLL, CFP Green Buildings, TwynstraGudde en Hospitality Group. Zij onderschrijven het belang van een geïntegreerde aanpak, en dragen bij aan de actualiteit van het lesprogramma.

Wil je deze master volgen?

Meld je vóór 15 augustus aan via Studielink.

Direct aanmelden

Taster activities

Are you joining a taster activity? Check the schedule and sign up!

Meer informatie? Neem contact op met het HBS Master's Office

Student rating

Deze master is ook beschikbaar als deeltijdopleiding

Lees meer

Tijdens je studie

Wij zien gebouwen als onderdeel van de waardeketen van het geïntegreerde facility management. Met dit uitgangspunt is deze Master ontwikkeld. De Engelstalige Master wordt gegeven op Saxion-locatie Deventer en bestaat uit vijf modules. Je maakt deel uit van een internationaal samengestelde klas en rondt je master af met een masterthesis.

Studie-inhoud
Studenten overleggen

Check the video of this MasterTHE STUDY PROGRAMME IN A NUTSHELL

Nieuws van deze opleiding

Na je studie

Met een Master of Science-diploma (MSc) toon je aan over academisch werk- en denkniveau te beschikken. Door de double degree in samenwerking met University of Greenwich ben je bovendien een interessante kandidaat voor grote en internationaal georiënteerde organisaties in het vastgoeddomein. Je bent aantoonbaar beter gekwalificeerd en kunt sneller doorgroeien. 

Jouw toekomst
Collega's in overleg