Studenten in overleg

Begeleid complexe projecten in de facility- en vastgoedbranche

  • Master (Fulltime)
  • 1 Years
  • Deventer
  • Start date September

Facility en vastgoed groeien steeds meer naar elkaar toe. Dit vraagt om experts die samenwerken om vraagstukken in breed perspectief te kunnen plaatsen. Je krijgt inzicht in en kennis van de strategische vraagstukken die horen bij het facility- en vastgoeddomein.

Logo University of Greenwich

University of Greenwich

Saxion biedt in samenwerking met de University of Greenwich dit unieke programma aan. Na afronding ontvang je het diploma Facility and Real Estate Management van Saxion (MSc) en een Brits diploma van de University of Greenwich (MSc).

Het diploma is een internationaal erkend universitair diploma.

 

studenten in overleg

Geen pre-master

Voor deze unieke Master in samenwerking met de University of Greenwich heb je geen pre-master nodig. Je behaalt je Engelstalige Master of Science in een jaar.

Vlaggen

​Internationaal programma

Het programma van de Master is afgestemd met het internationale werkveld en geactualiseerd op basis van recente wetenschappelijke inzichten. Zo ben je na afronding in staat complexe projecten te begeleiden op academisch niveau.

RICS-Logo.jpg

Geaccrediteerd door RICS

De opleiding is geaccrediteerd door de Royal Institute of Chartered Surveyors, een toonaangevende internationale beroepsorganiatie. Meer info: www.rics.org.

Wil je deze master volgen?

Meld je vóór 25 augustus aan via Studielink.

Direct aanmelden

Meer informatie? Neem contact op met het HBS Master's Office

Student rating

Deze master is ook beschikbaar als deeltijdopleiding

Lees meer

Tijdens je studie

De Engelstalige master wordt aangeboden op de Saxion-locatie in Deventer. De Master duurt 12 maanden en bestaat uit vijf modules. Je rond de opleiding af met een masterthesis. Je maakt deel uit van een internationaal samengestelde klas.

Studie-inhoud
Studenten overleggen

Nieuws van deze opleiding

Na je studie

Met een Master of Science degree ben je een interessantere kandidaat voor functies in grote en internationaal georiënteerde organisaties. Je kunt sneller doorgroeien naar hogere niveaus en bent beter gekwalificeerd voor complexere projecten en functies die met beleidsontwikkeling van doen hebben.

Jouw toekomst
Collega's in overleg