Studenten in overleg

Word koersbepalend in de facility- en vastgoedbranche

  • Master (Fulltime)
  • 1 Years
  • Deventer
  • Start date September

Onze samenleving staat voor grote uitdagingen op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving (transitie naar circulaire economie) en het anticiperen op disruptieve technologie (zoals blockchain en IoT). Deze complexe strategische vraagstukken vragen om experts die in staat zijn om huisvestingsvraagstukken in breder perspectief te plaatsen, over de grenzen van het eigen vakgebied.

This program is also available as Master, Deeltijd
Logo University of Greenwich

Double Degree met de University of Greenwich

Saxion biedt in samenwerking met de University of Greenwich dit unieke programma aan. Na afronding ontvang je het diploma Master of Science in Facility and Real Estate Management van Saxion (MSc) en een diploma van de University of Greenwich (MSc). Het diploma is een internationaal erkend universitair diploma.

studenten in overleg

Geen pre-master

Voor deze unieke Master in samenwerking met de University of Greenwich heb je geen pre-master nodig. Je behaalt je Engelstalige Master of Science in een jaar.

Vlaggen

​Internationaal programma

Het programma van de Master is afgestemd met het internationale werkveld en geactualiseerd op basis van recente wetenschappelijke inzichten. Zo ben je na afronding in staat complexe projecten te begeleiden op academisch niveau in zowel een nationale als een internationale context.

RICS-Logo.jpg

Geaccrediteerd door RICS

De opleiding is geaccrediteerd door de Royal Institute of Chartered Surveyors, een toonaangevende internationale beroepsorganiatie. Meer info: www.rics.org.

dylan-gillis-KdeqA3aTnBY-unsplash.jpg

Advisory Board

Onze Advisory Board bestaat uit toonaangevende werkgevers, waaronder: CBRE, JLL, CFP Green Buildings, TwynstraGudde en Hospitality Group. Zij onderschrijven het belang van een geïntegreerde aanpak, en dragen bij aan de actualiteit van het lesprogramma.

Wil je deze master volgen?

Meld je vóór 25 augustus aan via Studielink.

Direct aanmelden

Meer informatie? Neem contact op met het HBS Master's Office

Student rating

Deze master is ook beschikbaar als deeltijdopleiding

Lees meer

Tijdens je studie

De Engelstalige master wordt aangeboden op de Saxion-locatie in Deventer. De Master duurt 12 maanden en bestaat uit vijf modules. Je rond de opleiding af met een masterthesis. Je maakt deel uit van een internationaal samengestelde klas. De voertaal is Engels. 

Studie-inhoud
Studenten overleggen

Nieuws van deze opleiding

Na je studie

Met een Master of Science-diploma (MSc) toon je aan over academisch werk- en denkniveau te beschikken. Dit is een belangrijke voorwaarde om door te kunnen groeien naar managementfuncties op strategisch niveau. Door de double degree en het RICS keurmerk van de opleiding ben je bovendien een interessante kandidaat voor functies in grote en internationaal georiënteerde organisaties in het vastgoeddomein. Je bent aantoonbaar beter gekwalificeerd en kunt sneller doorgroeien.

Jouw toekomst
Collega's in overleg