HighRes_SAX001234.jpg

Het Saxion Corporate Traineeship is bedoeld voor young professionals die werkervaring willen opdoen in het hoger onderwijs. Als Corporate Trainee ga je gedreven, met een frisse blik en resultaatgerichte houding aan de slag met uitdagende opdrachten die bijdragen aan de ambities en doelstellingen van Saxion.

Hoe zo’n traineeship in z’n werk gaat? Dat gaan we je vertellen. Binnen het Corporate Traineeship voer je als trainee een opdracht uit bij één of twee verschillende academies en/of diensten van Saxion op één van onze locaties in Apeldoorn, Deventer of Enschede. Op deze manier kun je een carrière opbouwen binnen Saxion en je netwerk binnen de Hogeschool uitbreiden. Je gaat aan de slag met uitdagende opdrachten die bijdragen aan de ambities en doelstellingen van Saxion en krijgt een tijdelijke aanstelling van 18 maanden met uitzicht op een vaste aanstelling.

Daarnaast volg je als Corporate Trainee bij Saxion Centrum voor Ondernemerschap (SCvO) een masterclassprogramma op een vaste middag in de week waarin jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat. Dit doe je trouwens niet alleen, want je wordt onderdeel van een groep van 16 andere Corporate Trainees binnen Saxion. Door het unieke en stimulerende ontwikkelprogramma met bijpassende coaching krijg je de kans om versneld te groeien.

Het traineeprogramma is opgezet en ontwikkeld met de coronasteun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Met hulp van deze steun wordt het welzijn, de ontwikkeling, de studievoortgang en de sociale binding zoveel mogelijk hersteld.

Academies of diensten binnen Saxion stellen samen met Saxion Centrum voor Ondernemerschap (SCvO) een vacature op. Vervolgens koppelt het SCvO de juiste trainee aan de juiste opdracht. Het SCvO doet de voorselectie en ontzorgt de academie/dienst daarmee in de werving en selectie. De academie/dienst beslist uiteindelijk of ze daadwerkelijk met een voorgestelde kandidaat verder willen gaan. Hierdoor krijgt een academie/dienst een getalenteerde en zorgvuldig geselecteerde medewerker in huis die negen tot achttien maanden meewerkt, met uitzicht op een vaste plek binnen Saxion.

Meer informatie

Dus, ben je wo- of hbo-afgestudeerd? Heb je twee tot vijf jaar werkervaring? Heb je een passie voor onderwijs of werk jij binnen Saxion en kun je waardevol, nieuw talent gebruiken in je team? Neem dan voor meer informatie contact op met Philip Agteres (Adviseur Traineeships).

Philip Agteres.png

Philip Agteres

Adviseur Traineeships

+316 11320015 LinkedIn