Samenwerken aan toekomstbestendig onderwijs

Het Corporate Traineeship is ontwikkeld om talentvolle young professionals binnen Saxion te laten werken op Coronagerelateerde thema’s. De doelgroep betreft hbo- en wo-afgestudeerde talenten en de eerste groep is op 1 februari 2022 vol enthousiasme van start gegaan!

Binnen het Corporate programma ga je als trainee 2 x 9 maanden aan de slag bij een dienst of academie van Saxion. Je volgt daarnaast bij het Saxion Centrum voor Ondernemerschap (SCvO) een ontwikkelprogramma op een vaste middag in de week. Op deze manier kun je een carrière opbouwen binnen Saxion en je netwerk binnen de Hogeschool uitbreiden. Ook zal je door het unieke en stimulerende ontwikkelprogramma en de daaraan gekoppelde coaching versneld groeien!

Academies of diensten binnen Saxion stellen met het Saxion Centrum voor Ondernemerschap (SCvO) een vacature op, die valt binnen de Corona-thema’s: 

  1. in- en doorstroom
  2. studentwelzijn
  3. begeleiding stages

Vervolgens koppelt het SCvO de juiste trainee aan de juiste opdracht. Het SCvO doet de voorselectie en ontzorgt de academie/dienst daarmee in de werving en selectie. De academie/dienst beslist uiteindelijk of ze daadwerkelijk met een voorgestelde kandidaat verder willen gaan. Op deze wijze krijgt een academie/dienst een getalenteerde en zorgvuldig geselecteerde medewerker in huis, die 9 tot 18 maanden meewerkt op de Corona-thema’s.

Het Corporate Traineeship haalt waardevol, nieuw talent binnen, dat na 18 maanden wellicht een vast plekje binnen Saxion kan krijgen.  

Meer informatie

Ben je wo- of hbo-afgestudeerd? Heb je 1 tot 5 jaar werkervaring? En wilde je altijd al op een hogeschool werken?

Of werk jij binnen Saxion en kun je waardevol, nieuw talent gebruiken in je team?

Neem dan voor meer informatie over het Corporate Traineeship van Saxion contact op met Sanne Weusthof, projectleider Corporate Traineeship.

Sanne Weusthof.jpeg

Sanne Weusthof

Adviseur Fast Forward Deventer

06 - 1229 2948 website